Survivor 4: To twitter γλεντάει τον Τριαντάφυλλο για το άκυρο που έφαγε από την γυναίκα του

"Με αγαπάς;" - Διαβάστηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: To twitter γλεντάει τον Τριαντάφυλλο για το άκυρο που έφαγε από την γυναίκα του

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να αποχώρησε χθες από το Survivor αλλά ήταν η γυναίκα του Τριαντάφυλλου εκείνη που βρέθηκε στο επίκεντρο του κοινού και του Twitter άθελά της!

Βλέπεις η κόκκινη ομάδα κέρδισε μετά από μήνες το έπαθλο επικοινωνίας και κάθε παίκτης μπορούσε να ανταλλάξει μηνύματα με αγαπημένο του πρόσωπο σε πραγματικό χρόνο.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν επικοινώνησε με τη σύζυγό του Δήμητρα η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει τηρήσει πολύ χαμηλό προφίλ.

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στη γυναίκα του ήταν «Αγάπη μου, ψυχή μου, ζωή μου» σαν ερωτευμένος άνθρωπος όπως τόνισε ο ίδιος.

Τα tweets για τον Τριαντάφυλλο και την σύζυγό του

Survivor 4 τριαντάφυλλος

Survivor 4 ντάφυ

Survivor 4 ντάφυ δήμητρα
Survivor 4 σύζυγος τριαντάφυλλου
Survivor 4 ΣΚΑΙ
Survivor 4 ντάφυ δήμητρα σιαμπάνη
Survivor 4 twitter τριαντάφυλλος

Αν αποχωρήσει οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος χάνει το 50% των χρημάτων του

Όχι δεν πρόκειται για στρατηγική η έκκληση του Τριαντάφυλλου στον κόσμο να μην τον ψηφίσει και να τον αφήσει να αποχωρήσει αυτή την φορά από το Survivor αλλά πάμε να πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή!

Φέτος στο ριάλιτι οι οικειοθελείς αποχωρήσεις δίνουν και παίρνουν ή μάλλον έδιναν και έπαιρναν. Η αρχή έγινε με την Κάτια Ταραμπάνκο κι αφού ακολούθησαν άλλες πόσες αυτό το... αστείο για τον Ατζούν τελείωσε μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, που γνωρίζετε πολύ καλά πως είναι πρώτο σε όλα και ειδικά όσον αφορά το Survivor, ο Ατζούν μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη έγινε... έξαλλος και ενεργοποίησε μια συγκεκριμένη ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών που αναγράφει πως όποιος θελήσει να φύγει από το παιχνίδι από μόνος του, χωρίς να τον βγάλει το κοινό εκτός, θα χάσει 50% των χρημάτων του και δεν θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει σε κανένα άλλο project της Acun media.

Επίσης το συμβόλαιο αναγράφει πως για 6 μήνες χειρίζεται η παραγωγή την ζωή των παικτών και τους κάνει ότι θέλει, που θα βγουν, που θα εμφανιστούν κλπ... Οπότε σε καμία περίπτωση δεν βολεύει τον Ντάφυ να αποχωρήσει οικειοθελώς με αυτούς τους όρους, ειδικά σε μια περίοδο που κλείνουν συνεργασίες για το καλοκαίρι με δουλειές...

Αν και κάτι μου λέει πως δεν πρόκειται να τον βγάλει εκτός το κοινό παρά το παρακαλετό που έριξε... Σε λίγο θα έχω το όνομα που αποχωρεί απόψε γιατί μέχρι τώρα σας έχω δώσει μόνο την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils