Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι αξίζω κάτι καλύτερο»

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μου είπε ότι ο Αλέξης έχει ένα μήνυμα για εμένα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε ότι αξίζω κάτι καλύτερο»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η σύντροφος του Αλέξη Παππά, Αλέσια, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχεται μηνύματα από τηλεθεατές του Survivor 4 που της λένε ότι αξίζει κάτι καλύτερο.

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενη στην αποχώρησή του, ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να έρθει να τον βρει στο αεροδρόμιο καθώς θέλει να του δώσει τον χώρο του.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη Παππά για το Survivor 4

«Κάποιοι μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη… είναι τόσοι πολλοί μήνες που πέρασαν. Δεν θα έρθω στο αεροδρόμιο να τον βρω, γιατί είμαι πολύ απασχολημένη επαγγελματικά στο Ντουμπάι.

Αλλά νομίζω ότι έχει ανάγκη να γυρίσει πίσω στο σπίτι του και να είναι με τους δικούς του ανθρώπους. Δεν θέλω να πιέσω οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι άνδρας, είμαι γυναίκα, οπότε θα τον αφήσω να αποφασίσει και θα τον ακολουθήσω.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μου είπε ότι ο Αλέξης έχει ένα μήνυμα για εμένα. Ότι με σκεφτόταν… Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αγάπης θα γίνει πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια στο Pop Up.

"Είναι ιδιόρρυθμος και περίεργος σαν χαρακτήρας"

Πριν από λίγο καιρό ρεπορτάζ που είχε ειπωθεί στο Ευτυχείτε ανέφερε πως ο πρώην συγκάτοικος του Αλέξη Παππά δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του. Σήμερα, λοιπόν, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, η εκπομπή θέλησε να το πάει ένα βήμα παρά πέρα και βρήκε τον συγκάτοικο Νίκο Μπακανδρέα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα παρουσιάζοντας μια όχι και τόσο καλή εικόνα του ηθοποιού.

«Ξέρω ότι τελείωνε ο ρόλος του σεναριακά γι' αυτό αποχώρησε. Είχαμε συγκατοικήσει στις αρχές της δεύτερης χρονιάς στις 8 λέξεις. Μου είναι αδιάφορος σαν άνθρωπος, δεν με αφορά να κάνω παρέα. Είναι ιδιόρυθμος και περίεργος σαν χαρακτήρας, δεν σμίξαμε σε κάτι. Σε κάποιες καταστάσεις ίσως να είναι χειριστικός», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θα πω straight αυτό που θέλω και δεν θα κινηθώ πίσω από την πλάτη του άλλου».