Survivor 4 - Κοψιδάς: Η αποστομωτική ανάρτηση για το Πάσχα και τον βιγκανισμό

«Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κοψιδάς: Η αποστομωτική ανάρτηση για το Πάσχα και τον βιγκανισμό

Ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Κυριακή του Πάσχα που πλησιάζει, στην οποία μίλησε για την αξία της ζωής των ζώων.

Ο ηθοποιός που έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα, έχει επιλέξει να ακολουθήσει το βιγκανισμό εδώ και κάποια χρόνια και γι΄αυτό το λόγο πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει: «Έγινα vegan γιατί πριν από 6 χρόνια έγινε μέσα μου ένα κλικ και συνειδητοποίησα ότι είμαι ηθικός αυτουργός σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Το ότι σκλαβώνουμε, εκτρέφουμε, αναπαράγουμε με πολύ άσχημο τρόπο ζώα για να τρεφόμαστε. Ο άνθρωπος – και δεν το λέω εγώ, το λένε επιστημονικές έρευνες – είναι από τη φύση του φυτοκαρποφάγο ζώο».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κοψιδά για το Πάσχα

«Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο… είναι ένα μωρό 2 μηνών. Είναι μια ψυχούλα που θέλει να ζήσει, να παίξει, να χαρεί! Έχει οικογένεια, έχει φίλους, έχει συναισθήματα! Δεν είναι πράγμα, δεν είναι εμπόρευμα! Όχι δεν είναι απλά ένα νούμερο! Καλή Ανάσταση ενσυναίσθησης και ανάταση ψυχής σε όλους μας», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

«Μεταξύ μας έχουν συμβεί διάφορα, αλλά περασμένα ξεχασμένα»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor και στην σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, για τον οποίο είχε δηλώσει πως προκαλεί συνεχώς ίντριγκα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη δύο δοκιμαστικά για ταινίες στο εξωτερικό, και πως βρίσκεται προς αναζήτηση για δουλειά.

Ο Κοψιδάς παραδέχθηκε επίσης πως έχει δυναμώσει καθώς έχει πάρει κιλά, καθώς μέσα στο παιχνίδι είχε χάσει αρκετά. Φυσικά, αναφέρθηκε και στις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί με τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο και τόνισε πως πλέον κρατάει μόνο τα θετικά.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι έχουν συμβεί διάφορα μεταξύ τους αλλά για εκείνον είναι όλα περασμένα ξεχασμένα.