Survivor 4: Βίντεο από την άφιξη του Αλέξη Παππά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Η ερώτηση δημοσιογράφου που τον αναστάτωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βίντεο από την άφιξη του Αλέξη Παππά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Πρώτο το Youweekly.gr σας παρουσίασε το Σάββατο αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του Αλέξη Παππά στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4. Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκε και βίντεο από την συγκεκριμένη στιγμή.

Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του να τον... φάνε και οι ερωτήσεις πήραν φωτιά! Παρά το γεγονός ότι η μια διαδεχόταν την άλλη, όπως είναι γνωστό οι παίκτες δεν έχουν το δικαίωμα να απαντήσουν σε καμία.

Βέβαια, η αντίδραση του Αλέξη Παππά όταν τον ρώτησαν αν θα παντρευτεί την Αλέσια, την γυναίκα που τον τελευταίο καιρό ισχυρίζεται πως είναι κοπέλα του, ήταν όλα τα λεφτά.

Ξαφνιάστηκε φουλ και μάλιστα γύρισε το κεφάλι και κοίταξε κατάματα την συγκεκριμένη δημοσιογράφο που... τόλμησε να τον ρωτήσει κάτι τέτοιο!

Η άφιξη του Αλέξη Παππά

Εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο Αλέξης Παππάς

Δεν είναι και λίγα τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί κατά την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο Survivor και το μόνο σίγουρο είναι πως τα περισσότερα δεν ήταν και ιδιαίτερα κολακευτικά για τον ηθοποιό.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Καλύτερα δεν Γίνεται εξήγησε πως ο Αλέξης Παππάς επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως πρώτα θέλει να ηρεμήσει και στη συνέχεια να εξετάσει αναλυτικά όσα έχουν γραφτεί για τον ίδιο. Μάλιστα, σε συνεννόηση πάντα με τον δικηγόρο του θα αποφασίσει και ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του.