Survivor 4 - Κοψιδάς: «Αν κερδίσει ο Τριαντάφυλλος θα αισθανθώ εθνική υπερηφάνεια»

«Ο Ηλίας έχει πάρει τον ρόλο μου. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κοψιδάς: «Αν κερδίσει ο Τριαντάφυλλος θα αισθανθώ εθνική υπερηφάνεια»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στο Survivor 4 και στα όσα έχουν σημειωθεί μετά την αποχώρηση του, αλλά και την αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς για το Survivor 4

«Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά θεωρώ ότι θα καλυτερέψει το κλίμα και στις δύο ομάδες. Ήταν πολύ καλός στο να κεντά τις πλεκτάνες και τις ίντριγκές του και να χειραγωγεί τους ανθρώπους. Ο Ηλίας έχει πάρει τον ρόλο μου. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης»

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα αγαπιούνται πάρα πολύ βαθιά, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν έχουν επανασυνδεθεί και ερωτικά», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Αν κερδίσει ο Τριαντάφυλλος θα αισθανθώ εθνική υπερηφάνεια. Αν τον συναντήσω στον δρόμο θα τον χαιρετίσω, αλλά δεν θα κάτσω να του πιάσω κουβέντα. Είναι δύο μήνες σαν τραυματίας. Το να κερδίσει ένας παίκτης τόσο αδύναμος ένα τόσο αγωνιστικό παιχνίδι, το θεωρώ λάθος», ανέφερε,

«Μεταξύ μας με τον Τριαντάφυλλο έχουν συμβεί διάφορα, αλλά περασμένα ξεχασμένα»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor και στην σχέση του με τον Τριαντάφυλλο, για τον οποίο είχε δηλώσει πως προκαλεί συνεχώς ίντριγκα.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως έχει κάνει ήδη δύο δοκιμαστικά για ταινίες στο εξωτερικό, και πως βρίσκεται προς αναζήτηση για δουλειά.

Ο Κοψιδάς παραδέχθηκε επίσης πως έχει δυναμώσει καθώς έχει πάρει κιλά, καθώς μέσα στο παιχνίδι είχε χάσει αρκετά. Φυσικά, αναφέρθηκε και στις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί με τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο και τόνισε πως πλέον κρατάει μόνο τα θετικά.

Τέλος, παραδέχτηκε ότι έχουν συμβεί διάφορα μεταξύ τους αλλά για εκείνον είναι όλα περασμένα ξεχασμένα.