Survivor 4 - Ελευθερίου: «Βρέθηκα στο στόχαστρο χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

Άδειασε" Τζέιμς και Νίκο στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ελευθερίου: «Βρέθηκα στο στόχαστρο χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

Το πρωί της Τρίτης, η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor αφού πρώτα αποκάλυψε τι ψιθύρισε στο αυτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρηση της, μίλησε για το πως παίζουν στο παιχνίδι Νίκος και Τζέιμς, ειδικά με αφορμή τις κατηγορίες που δέχτηκε ότι έκλεψε προμήθειες από το μπαούλο.

Οι δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου

«Ζήτησα εκείνη τη μέρα 1 λεπτό για να μιλήσω και δεν με άφησαν ποτέ να τελειώσω αυτό που ήθελα να πω, έπεσαν όλοι επάνω μου να με φάνε. Οι προμήθειές μας δεν βρίσκονται ποτέ στο μπαούλο, βρίσκονται πάνω μας, ο καθένας κουβαλά τις προμήθειές του. Εκείνη τη μέρα φεύγαμε από τα πρόχειρα καταλύματα για να πάμε στο νησί. Τρόφιμα δεν υπήρχαν. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής δημιούργησαν ένα θέμα από το πουθενά.

Φεύγοντας από το παιχνίδι μου είχαν βάλει την ταμπέλα της κλέφτρας, που θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη κατηγορία. Δεν είχαν αποδείξεις για κάτι. Ήταν κάτι που συνεχίστηκε και νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι, φεύγοντας από εκεί μέσα, θα πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη. O James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης δεν ψηφίζουν αγωνιστικά. Πάντα ψήφιζαν κάποιον που στοχοποιούσαν. Πολλές φορές βρέθηκα στο στόχαστρο χωρίς να έχω κάνει τίποτα».

Η ανάρτηση της Ελευθερίου μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor είδαμε τον Αλέξη Παππά να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο αξιοπρεπέστατα, παρά τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων του που εξόργισαν μάλιστα το τηλεοπτικό κοινό...

Η Ελευθερία Ελευθερίου που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα δεν γινόταν να μην στηρίξει τον καλό της φίλο! Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δήλωσε πως είναι στο πλευρό του και άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν διπρόσωπα άτομα που έχουν παραμείνει μέσα...

“To να είσαι αληθινός για κάποιους είναι σκληρό… Οι συμπεριφορές τους πίσω από τις κάμερες διαφέρουν. Δυο μήνες τώρα είχανε την εμμονή να σε διώξουν και το κατάφεραν. Κρίμα που τους έδωσες τη χαρά να πανηγυρίσουν. Έπαιξες δίκαια και έπαιξες σκληρά”.

Ελευθερίου για Survivor αποχώρηση Αλέξη Παππά