Survivor 4: Η επίθεση της Ναθαναήλ στον Τριαντάφυλλο - «Μένει παρασιτικά στο παιχνίδι»

Η αιχμηρή ανάρτηση μετά το χθεσινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η επίθεση της Ναθαναήλ στον Τριαντάφυλλο - «Μένει παρασιτικά στο παιχνίδι»

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έχει πιστούς θαυμαστές που τον ψηφίζουν για να μείνει στο Survivor 4, ωστόσο υπάρχουν και οι τηλεθεατές που θέλουν να τον δουν να επιστρέφει επιτέλους στο σπίτι του γιατί είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η Αννίτα Ναθαναήλ.

Με αφορμή το χθεσινό 28/4 επεισόδιο έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση για τον τραγουδιστή και την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Η Αννίτα Ναθαναήλ που όπως φαίνεται είναι φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 4, αφού η ίδια είχε πάρει μέρος στο Nomads, έγραψε σε ανάρτηση που έκανε στα social media «Βαρέθηκα το μονόπρακτο του Τριαντάφυλλο ο οποίος κατά τ'άλλα εξακολουθεί να παραμένει παρασιτικά στο παιχνίδι»

Η ανάρτηση της Αντίτας Ναθαναήλ για τον Τριαντάφυλλο

Ναθαναήλ για Τριαντάφυλλο

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τα ποσοστά της χθεσινής 28/4 ψηφοφορίας του Survivor 4 - Σε ποια θέση βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος;

Στο χθεσινό 28/4 επεισόδιο του Survivor δεν εκπλαγήκαμε καθόλου με όσα έγιναν γιατί σας τα είχαμε πει από νωρίς εδώ στο Youweekly.gr! Νίκη στους Μπλε και Κώστας Παπαδόπουλος εκτός παραλίας!

Όπως ξέρετε στο Youweekly.gr δεν ξεφεύγει τίποτα και ειδικά εφόσον αφορά το ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Έχουμε χτίσει σχέση εμπιστοσύνης... Γι' αυτό και θα σας παρουσιάσουμε σήμερα ΚΑΙ τα ποσοστά της χθεσινής ψηφοφορίας, όπως ακριβώς μας τα μετέφερε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο. Τι άλλο να κάνουμε πια; Σπαθιά να καταπιούμε; Για εσάς τα κάνουμε όλα!

Όπως θα δείτε στα παρακάτω ποσοστά, η αποχώρηση του ζαχαροπλάστη ήταν πανηγυρική αφού απείχε πολύ σε ψήφους από τον ακριβώς προηγούμενο που ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τριαντάφυλλος έμεινε και 9η φορά μέσα αλλά αυτός που πήρε όλη την υποστήριξη του κοινού ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, που έχει αρχίσει να γίνεται πολύ αγαπητός στο κοινό.

  • Τζέιμς Καφετζής 53%
  • Τριαντάφυλλος 29%
  • Γιώργος Ασημακόπουλος 12%
  • Κώστας Παπαδόπουλος 6%