Survivor 4 highlights 28/4: Τα κλάματα των παικτών με το έπαθλο και η αποχώρηση του Παπαδόπουλου

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 highlights 28/4: Τα κλάματα των παικτών με το έπαθλο και η αποχώρηση του Παπαδόπουλου

Από όλα είδαμε πάλι στο χθεσινό 28/4 επεισόδιο του Survivor! Εντάσεις, καυγάδες και πολλά πολλά κλάματα, ενώ στο τέλος είδαμε και τον Κώστα Παπαδόπουλο να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι, με την Alessia την ίδια στιγμή να προχωρά σε μια νέα ανάρτηση για τον Αλέξη Παππά!

Αυτά είναι τα 28/4 highlights του Survivor 4

Πλάνταξε ΠΑΛΙ στο κλάμα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε πάλι σε κλάματα!

Ο αγαπημένος παίκτης θέλει πάρα πολύ να κερδίσουν το συγκεκριμένο αγώνισμα, καθώς θέλει να μιλήσει με την οικογένειά του που του έχει λείψει πάρα πολύ.

Τον συγκεκριμένο παίκτη βέβαια τον έχουμε δει τελευταία να λυγίζει αρκετά συχνά μπροστά στην κάμερα και αυτό κάπως μας ανησυχεί, καθώς φαίνεται πως είναι πολύ ευάλωτος ψυχολογικά!

Λύγισαν ένας ένας οι παίκτες - Σπάραξε και ο Κόρο!

Η "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη" θα ήταν η καταλληλότερη φράση που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να χαρακτηρίσουμε την στιγμή που στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες το έπαθλο επικοινωνίας!

Λόγω Πάσχα τους αποκάλυψε πως το έπαθλο επικοινωνίας θα έχει ηχητικά μηνύματα από αγαπημένους τους ανθρώπους και ήταν λογικό όλοι να πλαντάξουν στο κλάμα, καθώς όλοι περιμένουν να πάρουν δύναμη από τους δικούς τους!

Όλοι, ένας προς έναν, λύγισαν και έκλαψαν - με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία Μπόγδανο- με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι καθώς έχουν μικρά παιδιά και όπως είναι λογικό θέλουν να ακούσουν τις φωνούλες τους. Αυτός όμως που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον και δεν περιμέναμε να είναι τόσο εκδηλωτικός ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Ο αγαπημένος μας Κόρο αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: "Έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους. Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν".

Εκείνη τη στιημή ο Ντάφυ πήρε τον λόγο και είπε: "Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρο πως είναι ευαίσθητος. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω γιατί έκλαψε και για το παιδί μου μια φορά"!

"Κατέρρευσε" ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του αγώνα του! Τι συνέβη;

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθως θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!

Λύγισε ο Ασημακόπουλος την ώρα του αγώνα

Για ένα πάρα πολύ σημαντικό έπαθλο αγωνίζονται σήμερα όλοι οι παίκτες του Survivor και όπως είναι φυσικό θέλουν πολύ να κερδίσουν!

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά το τέλος του run του και αφού έχασε δεν μπορούσε να το πιστέψει και λύγισε βάζοντας τα κλάματα!

"Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό; Πως γίνεται;" αναρρωτιόταν ο ίδιος με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον καθησυχάσουν, αλλά μάταια καθώς ο ίδιος απομακρύνθηκε στο δάσος για να ηρεμήσει!

Μετά το τέλος του αγώνα και αφού έχασαν οι Κόκκινοι, ξέσπασε σε κλάματα και είπε πως είναι πολύ στεναχωρημένος και πως ήθελε πολύ να ακούσει τους δικούς του αφού του έχουν λείψει πολύ!

"Η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας

Μια "μάχη" στήθος με στήθος έδωσαν σήμερα οι δυο ομάδες του survivor για να διεκδικήσουν το πιο σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας!

Αυτή τη μάχη λοιπόν κέρδισε η Μπλε ομάδα με σκορ 10-8 και θα απολαύσει το έπαθλο.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά όμως μια κατάφερε να φτάσει το πολυπόθητο 10!

Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Ασημακόπουλο: "Έχω χάσει τον αδερφό μου και..."

Λίγο μετά την ήττα τους οι Κόκκινοι επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματα τους φανερά ξενερωμένοι και στεναχωρημένοι!

Εκείνη τη στιγμή που όπως ήταν φυσικό οι παίκτες ήταν πιο ευάλωτοι συναισθηματικά έκαναν αποκαλύψεις ο ένας στον άλλο!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκμυστηρεύτηκε στη Νικολέτα Μαυρίδη πως έχει χάσει τον αδερφό του και από τότε θέλει να είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του και να μην τους στεναχωρεί!

"Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δε θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δε θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα, ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα.

Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δε ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε, και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια” είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Την ίδια στιγμή η Νικολέτα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ανέφερε μπορεί να τον καταλάβει καθώς κι εκείνη έχει χάσει τον μπαμπά της!

Συγκίνησε τους πάντες η κορούλα του Κώστα Παπαδόπουλου

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε στο χθεσνό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα και μεταφέρθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απολαύσει τα ηχητικά μηνύματα των αγαπημένων τους!

Όλα τα μηνύματα που έλαβαν οι παίκτες ήταν συγκινητικά αλλά το αποκορύφωμα ήρθε όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος άκουσε τα τρία του παιδιά!

Αφού του ευχήθηκαν τα αγόρια του "Καλό Πάσχα", ήρθε η πιο γλυκιά στιγμή που η μηνών κορούλα του τον φώναξε "μπαμπαμπαμπα".

Όλοι οι παίκτες σε αυτό το σημείο όπως και ο Κώστας φυσικά ξέσπασαν σε κλάματα!

Έσπασε" και ο Σάκης Κατσούλης! Αναπολούν με τη Μαριαλένα το περσινό Πάσχα που πέρασαν οικογενειακά

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα και είχε τη δυνατότητα να ακούσει τα μηνύματα των αγαπημένων τους!

Η Μαριαλένα λοιπόν, άκουσε τα μηνύματα τόσο του αδερφού της όσο και της αδερφής της, και όταν επέστρεψε στην παραλία πήγε αμέσως στον Σάκη για να του μεταφέρει τα μηνύματα που της έστειλαν.

Τότε, ο Σάκης θυμήθηκε το περσινό Πάσχα που γιόρτασαν μαζί σαν ζευγάρι αλλά και με τις οικογένειές τους στο σπίτι της γιαγιάς της Μαριαλένας.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα είπε στον Σάκη και το μήνυμα που έστειλε ο Γαλακτερός στον γιο του Παύλο κάτι που τον έκανε να λυγίσει αφού όπως είπε η Μαριαλένα μάλλον το έκανε γιατί μοιάζει με αυτό που ενδεχομένως θα έλεγε στον ίδιο ο δικός του μπαμπάς.

Αποχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ένα συγκινησιακά φορτισμένο επεισόδιο παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του survivor και πλέον ήρθε η ώρα της αποχώρησης!

Κώστας Παπαδόπουλος, Τζέιμς Καφετζής, Γιώργος Ασημακόπουλος και Τριαντάφυλλος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά το κοινό αποφάσισε και ένας από αυτούς έφυγε!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος λοιπόν ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν", ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος!