Survivor 4: Η φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αυτό δεν θα του αρέσει καθόλου όταν βγει και το δει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αν κάνει κανείς μια βόλτα στον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Ασημακόπουλου στο instagram θα καταλάβει πως είναι από τους άντρες που προσέχουν πολύ την εξωτερική του εμφάνιση.

Καλά, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και πως είχε κάνει συγκεκριμένη επέμβαση για να φαίνονται έντονα οι κοιλιακοί του, οι οποίοι τόσους μήνες μετά στο παιχνίδι έχουν γίνει άφαντοι, να τα λέμε κι αυτά.

Εκτός αυτού, όμως, στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε έναν Γιώργο.. πρησμένο και γενικά αγνώριστο από την κατακράτηση υγρών και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο. Το είχαν πάθει κι άλλοι παίκτες στο παρελθόν.

Οι χρήστες, όμως, του διαδικτύου που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω πήραν το τώρα και το πριν, το έκανα κολάζ και ιδού τα αποτελέσματα...

Η φωτογραφία του Γιώργου Ασημακόπουλου που έχει γίνει viral

Survivor  ασημακόπουλος

Όσα ξέρουμε για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.