Survivor 4: Η ανάρτηση - έκκληση του Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο

Υπάρχει ανάγκη για αίμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση - έκκληση του Λιανού από τον Άγιο Δομίνικο

Τι κι αν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και μήνες ο Γιώργος Λιανός για τις ανάγκες του Survivor 4, μέσω των social media μπορεί και ενημερώνεται καθημερινά για τα όσα γίνονται στον κόσμο.

Το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει: Οι διάσημοι που έχουν μια μεγάλη γκάμα ακολούθων στα media προσπαθούν να συνεισφέρουν και να χρησιμοποιήσουν την "δύναμη" αυτή σαν βοήθεια. Βάζουν αναρτήσεις για σκυλάκια προς υιοθεσία, για κάποιον που μπορεί να αγνοείται, ακόμα και για περιπτώσεις σαν αυτή του Γιώργου Λιανού, που κάποιος συνάδερφος χρειάζεται βοήθεια.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Survivor Γιώργος Λιανός

Και κάπως έτσι ο κόσμος ίσως γίνει κάποια στιγμή καλύτερος.

Το ποσό που παίρνει ο Λιανός για κάθε επεισόδιο

Τόσο καιρό γράφονται τα χίλια μύρια όσα για τους παίκτες του Survivor, με αποκορύφωμα τον Αλέξη Παππά που δημιουργούσε έντονο κλίμα στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, μετά την αποχώρησή του σας αποκαλύψαμε και πόσα λεφτά πήρε συνολικά για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Με αφορμή την αποκάλυψη αυτή σήμερα, Παρασκευή, θα σας μεταφέρουμε όλα όσα ξέρουμε για την αμοιβή του Γιώργου Λιανού από το Survivor 4!

Ο παρουσιαστής έχει αποχωριστεί εδώ και καιρό την γυναίκα του, που προσφάτως γέννησε, την οικογένειά του, τους φίλους του και μένει στον Άγιο Δομίνικο τσάμπα εννοείται, αφού ο Ατζούν να είναι καλά να πληρώνει.

Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται τέλειο αλλά είναι πολύ σκληρό κατά βάθος να απέχεις από την... ζωή σου ουσιαστικά, γιατί εκεί βρίσκεται μόνο για δουλειά.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε κανείς μόνο για... λίγα χρήματα! Ο Γιώργος Λιανός μαθαίνουμε πως διαπραγματεύτηκε καλά τον εαυτό του και κατάφερε και έκλεισε ένα αξιοπρεπέστατο ποσό ανά επεισόδιο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο παίρνει 1.000 ευρώ!

Όχι κι άσχημα...