Survivor 4: Αυτό είναι το σχέδιο των Κόκκινων για να διώξουν τον Τριαντάφυλλο

Με αυτό τον τρόπο θα κάνουν να φαίνεται ο κακός της υπόθεσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτό είναι το σχέδιο των Κόκκινων για να διώξουν τον Τριαντάφυλλο

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την Κόκκινη ομάδα στο Survιvor 4 μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου και αυτό γιατί παραμένει στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, που είναι αγωνιστικά ο πιο αδύναμος παίκτης. Ο Ντάφυ, το τελευταίο διάστημα έπαιζε μαζί με τον Κώστα στα αγωνίσματα και έφερνε ορισμένες νίκες. Πλέον όμως τα ματσαρίσματα του θα γίνονται με γρήγορους και θα έχει λιγότερες έως μηδαμινές ευκαιρίες να φέρει πόντο για τους Κόκκινους.

Όπως λοιπόν πληροφορηθήκαμε οι Κόκκινοι βρήκαν ένα σχέδιο για να κάνουν το κοινό να διώξει τον τραγουδιστή, αφού ξέρουν πως όσες φορές και να το βγάλουν στον τάκο, εκείνος θα παραμένει μέσα, αφού έχει φανατικούς θαυμαστές που θα συνεχίσουν να τον ψηφίζουν.

Αυτό είμαι το σχέδιο της Κόκκινης ομάδας για να διώξει τον Τριαντάφυλλο από το Survivor 4

Ο Ηλίας και Καρολίνα που είναι και τα "μυαλά" των Κόκκινων έχουν αποφασίσει να βάλουν τον Τριαντάφυλλο να συγκρουστεί με τον Τζέιμς Καφετζή, που ήδη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο. Δηλαδή με λίγα λόγια, θα τον κάνουν να φανεί ο κακός και ο Τζέιμς το θύμα.

Ο Τζέιμς λοιπόν που έχει επίσης πολλούς θαυμαστές πίσω στην Ελλάδα θα καταφέρει να τον βγάλει εκτός Survivor 4, όπως έκανε και με τον Αλέξη Παππά!

Εδώ μάλιστα που τα λέμε, το σχέδιο αυτό είναι πολύ έξυπνο!

Survivor 4 Τριαντάφυλλος Τζέιμς ΣΚΑΙ

Σάλος με την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο - Εκθέτει ανεπανόρθωτα παίκτες του Survivor

Πρώτο το Youweekly.gr πριν από λίγα 24ωρα σας αποκάλυψε φωτογραφίες από τα παρασκήνια του Survivor, από πράγματα που εμείς ως απλοί τηλεθεατές δεν πρόκειται να δούμε ποτέ. Ότι φτάνει στα μάτια μας δυστυχώς είναι αποτέλεσμα ενός πολύωρου μοντάζ, μερικές φορές όχι και τόσο πετυχημένου αλλά τέλος πάντων...

Η πράξη μας αυτή, η αποκάλυψη αυτή για το Survivor δημιούργησε έναν πανζουρλισμό στα social media και συγκεκριμένα στο twitter που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Έτσι οι διαδικτυακοί μας φίλοι βρήκαν ακόμα μια φωτογραφία που δείχνει πως όταν δυο παίκτες πάνε στο δάσος να μιλήσουν μακριά από όλους πάνε και οι κάμερες μαζί αγκαλίτσα εσκεμμένα από ότι φαίνεται. Δηλαδή οι παίκτες λένε α θα πούμε γι' αυτό τώρα, φέρε και την κάμερα μαζί...

Survivor twitter