Survivor 4 spoiler 3/5: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία

Μπλε ή Κόκκινη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 3/5: Οι πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία

Ανατρεπτικό σίγουρα θα είναι το πρώτο επεισόδιο του Survivor 4 μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού της προηγούμενης εβδομάδας. Και αυτό γιατί ο Τριαντάφυλλος θα πρέπει να αγωνιστεί και με δυνατούς αγωνιστικά παίκτες, αφού, μέχρι πρόσφατα έπαιζε κυρίως με τον ζαχαροπλάστη.

Αυτό σημαίνει πως οι άντρες της Μπλε ομάδας πλέον είναι πιο δυνατοί από της Κόκκινης, καθώς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος το τελευταίο διάστημα δεν φέρνει πόντους για την ομάδα του, κάτι που τον έχει ρίξει ψυχολογικά.

Το κλίμα στην παραλία είναι λίγο περίεργο μετά την αποχώρηση του Κώστα, αφού η παρέα του έχει στεναχωρηθεί, καθώς ήθελαν να φύγει ο Ντάφυ ή ο Τζέιμς Καφετζής.

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor 4

Survivor 4 spoiler ασυλίας 3/5

Όπως και να έχει στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία του Survivor 4 και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα. Τους Μπλε δεν τους παίρνει να χάσουν άλλον συμπαίκτη, ενώ οι Κόκκινοι φοβούνται πως αν χάσουν, θα φύγει κάποιος δυνατός παίκτης τους, αφού ο Τριαντάφυλλος έχει αποδείξει πως δεν αποχωρεί με τίποτα. Βέβαια Καρολίνα και Ηλίας έχουν βρει κόλπο με σκοπό το κοινό να τον διώξει.

Σύμφωνα ωστόσο με τις πρώτες πληροφορίες μας, η ασυλία και το πρώτο κομμάτι του τοτέμ γέρνει πως την... Μπλε ομάδα! Και ο Παύλος Γαλακτερός έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και πλέον καταφέρνει να κερδίζει το δίδυμο Ηλίας - Σάκης!

Βέβαια, επειδή θέλουμε να είμαστε 100% επιβεβαιωμένοι στα spoils μας, αύριο θα επανέλθουμε με πιο σίγουρες πληροφορίες! So.. Stay tuned!