Survivor 4: Πεσμένος ψυχολογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Δεν κλείνει μάτι το βράδυ...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Πεσμένος ψυχολογικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι πολύ πεσμένος ψυχολογικά γιατί δεν μπορεί να φέρει στα αγωνίσματα ούτε έναν πόντο. Μπορεί στο run να είναι αρκετά γρήγορος, ωστόσο δεν μπορεί να βρει στόχο στο τέλος με αποτέλεσμα να χάνει το ματσ μέσα από τα χέρια του.

Το γεγονός λοιπόν αυτό τον έχει "τσακίσει" γιατί οι συμπαίκτες του - παρόλο που είναι όλοι φίλοι - επειδή ψηφίζουν αγωνιστικά και οι κοπέλες έχουν ασυλία, τον βγάζουν συνεχώς στον τάκο.

Στα τελευταία αγωνίσματα μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ξεσπάσει από τα νεύρα του, ενώ έχει φτάσει και σε σημείο να βάλει τα κλάματα στον πάγκο, μπροστά σε όλη την Κόκκινη ομάδα.

Δεν κλείνει μάτι στην καλύβα του Survivor 4 o Ασημακόπουλος

Survivor 4 Γιώργος Ασημακόπουλος

Όπως μάθαμε, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορεί με τίποτα να το ξεπεράσει. Λίγο η πείνα και οι άσχημες συνθήκες διαβίωσης τον έχουν κάνει να πιέζεται πολύ και να μην μπορεί να κλείσει μάτι όλο το βράδυ στην καλύβα.

Η Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι πολύ κοντά του μέσα στο Survivor - και πολλοί λένε πως κάτι παίζεται - τον πλησίασε για να το συζητήσουν και να του φτιάξει την διάθεση, καθώς έχει πέσει πάρα πολύ η ψυχολογία του και δεν θυμίζει σε τίποτα τον μέσα στην όρεξη Γιώργο της Κόκκινης ομάδας!

Μια νίκη πάντως σίγουρα θα τον κάνει να χορέψει όπως μόνος εκείνος ξέρει και δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η ημέρα!

"Έχω χάσει τον αδερφό μου και..."

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκμυστηρεύτηκε στη Νικολέτα Μαυρίδη πως έχει χάσει τον αδερφό του και από τότε θέλει να είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του και να μην τους στεναχωρεί!

"Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δε θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δε θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα, ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα.

Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δε ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε, και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια” είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Την ίδια στιγμή η Νικολέτα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ανέφερε μπορεί να τον καταλάβει καθώς κι εκείνη έχει χάσει τον μπαμπά της!