Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Έξαλλος ο Τζέιμς Καφετζής - Απευθύνθηκε στην παραγωγή

Μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη είναι εντελώς απομονωμένοι στην παραλία

Survivor 4: Έξαλλος ο Τζέιμς Καφετζής - Απευθύνθηκε στην παραγωγή
Survivor 02.05.2021 10:32
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έντονες επιθέσεις γίνονται στα τελευταία επεισόδιο του Survivor 4, στον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, από όλη την Κόκκινη ομάδα, αλλά και από την Μπλε. Τους κατηγόρησαν για δωροδοκία, αλλά και πως είναι απομονωμένοι από όλους, αφού θέλουν να κάθονται οι δυο τους μακριά από την καλύβα.

Μπορεί στο trailer της Δευτέρας 3/5 να είδαμε τον Τζέιμς να κάνει χαβαλέ με τον Ηλία Μπόγδανο, πριν το αγώνισμα της ασυλίας - για το οποίο έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το προς τα που γέρνει η νίκη - ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως είναι όλα καλά στην παραλία τους.

Απευθύνθηκε στην παραγωγή ο Τζέιμς Καφετζής για την επίθεση που δέχεται με τον Νίκο στο Survivor 4

Survivor 4 Τζέιμς Καφετζής Νίκος Μπάρτζης

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Τζέιμς Καφετζής μετά την επίθεση που δέχτηκε με τον Νίκο Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού από σχεδόν όλους, μίλησε στην παραγωγή, αφού έγινε έξαλλος. Τους είπε πως δεν το ανέχεται άλλο και πως κάνει υπομονή μόνο και μόνο για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Αφού, όπως έχουμε δει η στάση του απέναντι στα όσα ακούει, έχει ως αποτέλεσμα μετά από ένα διάστημα όλα να ξεχαστούν, καθώς δεν δίνει "τροφή" για παραπάνω εντάσεις.

Στην παραλία, μπορεί να έχουν γίνει προσπάθειες για να φτιάξει το κλίμα, ωστόσο δεν έχουν αποδώσει καρπούς! Ο Τζέιμς με τον Νίκο συνεχίζουν να είναι απομονωμένοι από όλους τους υπόλοιπους που τους κατηγορούν πως έχουν στρατηγική.

Βέβαια, εδώ που τα λέμε, είναι λογικό οι παίκτες να έχουν στρατηγική! Μετά από ένα σημείο το παιχνίδι θα γίνει ατομικό και ο καθένας θα παλεύει μόνος του για την παραμονή του στο παιχνίδι!

Και σίγουρα ο Τζέιμς και ο Νίκος δεν είναι οι μόνοι που έχουν στρατηγική...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Δείτε πως ήταν ο Τζέιμς και ο Νίκος σε μικρή ηλικία

Survivor 4: Η κίνηση του Κόρο στον Τριαντάφυλλο που λίγοι παρατήρησαν

Share