Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης είναι οι μόνοι που δεν έχουν γυρίσει την μπιφτέκα»

Αναμενόμενο να τους στηρίξει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης είναι οι μόνοι που δεν έχουν γυρίσει την μπιφτέκα»

Με μία ανάρτηση που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, την ώρα μάλιστα που έπαιζε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, θέλησε να στηρίξει δημόσια τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Τζέιμς βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο κέντρο του ενδιαφέροντος μετά τον καυγά του με τον Παύλο Γαλακτερό και έτσι, η Ανθή Σαλαγκούδη θέλησε να δείξει την υποστήριξή της όπως έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η ανάρτηση της Ανθής Σαλαγκούδη για το Survivor 4, τον Τζέιμς και τον Νίκο Μπάρτζη

«James και Μπάρτζης οι μόνοι που δεν έχουν γυρίσει την μπιφτέκα από την αρχή του παιχνιδιού», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σαλαγκούδη Survivor

Έξαλλη η Κεφαλά με την επίθεση σε Τζέιμς και Νίκο - «Όλοι έκαναν παρέα μαζί τους»

Χαμός επικράτησε στο Survivor 4, όταν για ακόμη μια φορά ο Τζέιμς στοχοποιήθηκε και πήρε η μπάλα και τον Νίκο. Η Χριστίνα Κεφαλά που παρακολουθούσε το επεισόδιο μάλιστα, έγινε έξαλλη με τα όσα σημειώθηκαν.

Συγκεκριμένα, στην αρχή είδαμε τον Παύλο Γαλακτερό να λέει πως ο Τζέιμς ουσιαστικά χάρισε τον τελευταίο πόντο στην Κόκκινη ομάδα. Ενώ, από την άλλη και ενώ είχαν ανέβει οι εντάσεις, ο Νίκος είπε πως όλα αυτά που λένε δεν βγάζουν νόημα.

Η Χριστίνα λοιπόν που έβλεπε το παιχνίδι δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ξέσπασε με όλα όσα έβλεπε.

«Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον Τζειμς και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο Τζέιμς όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο Τζέιμς πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» είπε, μεταξύ άλλων.