Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος γύρισε την μπιφτέκα και υποστηρίζει Τζέιμς και Νίκο

"Που είναι το κακό να αλληλουποστηρίζονται; Θα με τρελάνετε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος γύρισε την μπιφτέκα και υποστηρίζει Τζέιμς και Νίκο

Την μεγαλύτερη ανατροπή είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor με τον Τριαντάφυλλο να γυρίζει την μπιφτέκα και να υποστηρίζει κατά κάποιο τρόπο τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τζέιμς Καφετζή!

Ο παίκτης των Κόκκινων, ύστερα από την συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες του σχετικά με τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο, μίλησε on camera και είπε την δική του άποψη για τον Τζέιμς και τον Νίκο και πως βλέπει εκείνος τα πράγματα!

«Εγώ είδα ότι ο Παύλος στήριξε Κόρο και ο Κόρο θα στηρίξει Παύλο! Που είναι το κακό που υπάρχει μια δυνατή φιλία και ο Νίκος στηρίζει τον Τζέιμς και ο Τζέιμς τον Νίκο; Ρε τι να με τρελάνετε πάτε;». είπε χαρακτηριστικά.

Όσα είπε ο Ντάφυ on camera

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς θα θέλει να χάσουμε για να βγει ο Παύλος στον τάκο"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του survivor δεν δίστασε να..."στάξει το φαρμάκι της" για τον Τζέιμς και τον Νίκο, τον οποίο θεωρεί και υποχείριο του φίλου του!

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μπλε συζητώντας με τον Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως σήμερα πιστεύει ότι ο Τζέιμς και τα άλλα παιδιά θα θέλουν να χάσουν και την δεύτερη ασυλία για να βγάλουν στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό και να έχουν απέναντί τους έναν Παύλο και όχι έναν Τριαντάφυλλο ή έναν Ασημακόπουλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

"Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πως θα παίξουν", είπε.