Survivor 4 - Ασημακόπουλος: "Ο Νίκος είναι το φερέφωνο του Τζέιμς"

"Στα συμβούλια είναι συνεννοημένοι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ασημακόπουλος:

Όλη η παραλία φαίνεται πως βάλλει εναντίον του Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκου Μπάρτζη, με τους δύο παίκτες να έχουν μπει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο και τους αντιπάλους τους να τους στηλιτεύουν για τη συμπεριφορά τους.

Την επομένη του συμβουλίου, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας συζητούσαν όσα έγιναν στο συμβούλιο, συγχαίροντας τον Παύλο Γαλακτερό για τη συμπεριφορά του και όσα είπε στον Τζέιμς.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, επανέλαβε τη θέση του, μιλώντας για το πόσο κοντά είναι ο Τζέιμς και ο Μπάρτζης.

Λίγο αργότερα, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τη μεταξύ τους συνεννόηση στα συμβούλια, τονίζοντας πως, "όταν ο Τζέιμς χρειάζεται χρόνο για να απαντήσει, ο Νίκος πετάγεται για να τον βοηθήσει να σκεφτεί, κάνει το φερέφωνο για να πάρει χρόνο ο Τζέιμς"

Όσα είπε ο Ασημακόπουλος on camera

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς θα θέλει να χάσουμε για να βγει ο Παύλος στον τάκο"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του survivor δεν δίστασε να..."στάξει το φαρμάκι της" για τον Τζέιμς και τον Νίκο, τον οποίο θεωρεί και υποχείριο του φίλου του!

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μπλε συζητώντας με τον Σάκη Κατσούλη ανέφερε πως σήμερα πιστεύει ότι ο Τζέιμς και τα άλλα παιδιά θα θέλουν να χάσουν και την δεύτερη ασυλία για να βγάλουν στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό και να έχουν απέναντί τους έναν Παύλο και όχι έναν Τριαντάφυλλο ή έναν Ασημακόπουλο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά!

"Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πως θα παίξουν", είπε.