Survivor 4: Η ανάρτηση του πατέρα του Παύλου Γαλακτερού που κατέβηκε σε δευτερόλεπτα

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση του πατέρα του Παύλου Γαλακτερού που κατέβηκε σε δευτερόλεπτα

Το βράδυ της Τρίτης βγήκαν τα ονόματα όλων των υποψηφίων προς αποχώρηση του Survivor κι όπως πολύ σωστά σας είχαμε πει στο Youweekly.gr μέσα σε αυτό ήταν και του Παύλου Γαλακτερού.

Αναγκαστικά, ο Κόρο που κέρδισε την ατομική ασυλία έπρεπε να δώσει τον Παύλο αφού ο Τζέιμς και ο Νίκος ψηφίστηκαν από την ομάδα και τα κορίτσια έχουν ακόμα ασυλία.

Ο πατέρας του Παύλου, Νάσος, μετά το επεισόδιο θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να παραπέμψει τους διαδικτυακούς του φίλους να στηρίξουν τον γιο του στην ψηφοφορία αυτή. Μια ανάρτηση που όμως ήταν προσβλητική για τους υπόλοιπους δυο που βρέθηκαν μαζί του στον τάκο.

Η ανάρτηση του Νάσου Γαλακτερού για την ψηφοφορία με τον γιο του στο Survivor

"Σε όλο το Survivor είναι αληθινός, με τεκμηριωμένο λόγο. Όταν πήρε ατομική ασυλία επέλεξε (λογικά) να δώσει κοκκινοτρίχη κι όχι τον φίλο του Κόρο. Κι όμως οι γνωστοί δυο κομπλεξικοί του έκαναν ξεδιάντροπη επίθεση. Παυλάκο δεν φεύγεις"

Αφού έγινε ο κακός χαμός με την ανάρτηση αυτή ο Νάσος Γαλακτερός την κατέβασε μετά από λίγα λεπτά και θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια για να εξηγήσει ακριβώς τι συνέβη.

Όπως είπε και ο ίδιος, την ανάρτηση αυτή του την έστειλαν και δεν την διάβασα καθώς δεν είχε μαζί τα γυαλιά του και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το μπέρδεμα αυτό.

Survivor 4 Παύλος Γαλακτερός

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor

σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που δεν κατάφερε να επιβιώσει από αυτή την μάχη είναι ο Παύλος Γαλακτερός.

Κάναμε καιρό να ακούσουμε την φωνή του στο παιχνίδι είναι η αλήθεια αλλά από την στιγμή που την ακούσαμε... σε πολλούς δεν άρεσε! Και κάπως έτσι, λίγο πριν το παιχνίδι γίνεται ατομικό, ο Παύλος Γαλακτερός μαζεύει τα πράγματά του και γυρνά Ελλάδα.

Survivor 4 spoiler 5/5 ποιος αποχωρεί

Τον περιμένουμε πως και πως!