Survivor 4: Αυτή είναι η πρώην του Τζέιμς Καφετζή από την Γερμανία!

Του έστειλε βίντεο και είναι μια κούκλα! Εσας πως σας φαίνεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτή είναι η πρώην του Τζέιμς Καφετζή από την Γερμανία!

Η μπλε ομάδα εμφανίστηκε σήμερα αποφασισμένη στο έπαθλο επικοινωνίας, δείχνοντας αντίδραση και παίρνοντας την νίκη, πληρώνοντας την κόκκινη… με το ίδιο νόμισμα.

Όλοι οι παίκτες της ομάδας απόλαυσαν άλλο ένα ιδιαίτερο έπαθλο, τρώγοντας λουκούλειο γεύμα και μιλώντας με φιλικά τους πρόσωπα.

Όταν ήρθε η σειρά του Τζέιμς είδαμε στην οθόνη τη "Maxine", την κοπέλα από τη Γερμανία για την οποία μιλάει συνεχώς ο Ροδίτης!

Όταν είδαν οι συμπαίκτες του πόσο όμορφη είναι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης του έκανε πλάκα λέγοντας του αν θα του την γνωρίσει ποτέ!

Αυτή είναι η Γερμανίδα πρώην του Τζειμς

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.