Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε βίντεο στον Νίκο Μπάρτζη!

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε βίντεο στον Νίκο Μπάρτζη!

Τον σημερινό αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία κατάφεραν να κερδίσουν οι Μπλε με σκορ 10-6 ενάντια στους Κόκκινους!

Αφού είδαμε λοιπόν την πρώην κοπέλα του Τζέιμς Καφετζή από την Γερμανία ήρθε η ώρα του Νίκου Μπάρτζη!

Με το που κάθισε ο Νίκος, εμφανίστηκε στην οθόνη η Άννα Μαρία Βέλλη και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Τα σχόλια του Τζέιμς έδιναν και έπαιρναν μιας και ο ίδιος μαζί με τον Νίκο ξεκίνησαν τα πειράγματα για τα κιλά της και ότι έχει παχύνει κι έχει πρηστεί ολόκληρη!

"Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί αν το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι" του είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε βίντεο στον Νίκο Μπάρτζη

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.