Survivor 4 - highlights 5/5: O τσακωμός Ηλία - Τζέιμς, το σχόλιο Μαριαλένας για Λιβάνη και η αποχώρηση του Παύλου

Όσα είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 5/5: O τσακωμός Ηλία - Τζέιμς, το σχόλιο Μαριαλένας για Λιβάνη και η αποχώρηση του Παύλου

Χαμός έγινε στο χθεσινό 5/5 επεισόδιο του Survivor 4, όπου είδαμε τον Ηλία να τσακώνεται με τον Τζέιμς πολύ άσχημα, την Μαριαλένα για μιλάει για τον Λιβάνη, καθώς δεν της έστειλε βίντεο στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού.

Αναλυτικά τα χθεσινά 5/5 highlights του Survivor 4

Ξέσπασε ο Ηλίας Μπόγδανος εναντίον του Τζέιμς και του Νίκου

Σε «ξέσπασμα» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή πρωτίστως και του Νίκου Μπάρτζη δευτερευόντως προχώρησε ο Ηλίας Μπόγδανος, τονίζοντας πως ειδικά με τον πρώτο δεν επιθυμεί να έχει καμία επαφή.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε όσα έγιναν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο Survivor και «κατακεραύνωσε» για ακόμη μια φορά τον Ροδίτη σχετικά με τη δήλωσή του, ότι επιθυμεί να προχωρήσει στο ατομικό κομμάτι του ριάλιτι μαζί με τον κολλητό του.

Αφού πρώτα, λοιπόν, επεσήμανε πως είναι μικροπρεπής η σκέψη τους, πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς τον είχε πλησιάσει όσο «πολεμούσε» τον Αλέξη Παππά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε και σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του.

Στο τέλος, ανέφερε πως δεν επιθυμεί να έχει καμία επαφή μαζί του, παρά μόνο τα τυπικά.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Τζέιμς με τον Μπόγδανο!

Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Τζέιμς Καφετζής, με τον πρώτο να πλησιάζει απειλητικά το δεύτερο, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια, μιας και ο Ροδίτης φρόντισε να απομακρυνθεί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τριαντάφυλλος ρώτησε τον Τζέιμς για το λόγο, που δε διαλέγει να υπερασπιστεί τον εαυτό του πολλές φορές απέναντι σε όσα ακούει.

Ο Τζέιμς του απάντησε, ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να το κάνει και, σε εκείνο το σημείο, μιλώντας και για τον Ηλία, ο τελευταίος θέλησε να του ζητήσει το λόγο. «Άκουσα να μιλάς για μένα, πες μου λοιπόν», του ανέφερε ο Ηλίας που προηγουμένως ξεκαθάρισε τη θέση του πως δεν θέλει καμιά σχέση μαζί του, με τον Τζέιμς όμως να του ζητά να μη δοθεί έκταση στο θέμα.

Ο Ηλίας, πάντως, το θεώρησε ως ακόμη ένα δείγμα τακτικής, καθώς τονίζει πως ποτέ δεν εκφράζεται αυθόρμητα, αλλά πάντοτε μετά από σκέψη και στρατηγική.

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.

Τα αποκαλυπτήρια του Τζέιμς για την κοπέλα του από τη Γερμανία!

Σε αποκαλύψεις για… τα ερωτικά του προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αναφέρεται στην κοπέλα του και να τονίζει, ότι δεν είναι μαζί μεν, αλλά ελπίζει να τα ξαναβρούν.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, με τους «Μπλε» να απολαμβάνουν, αν κερδίσουν, έπαθλο με βίντεο από φιλικά τους πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής δε θα έχανε, φυσικά, την ευκαιρία και μίλησε στον Τζέιμς για το αίσθημά του. Ο Ροδίτης, σε εκείνο το σημείο, αποκάλυψε πως η Μαξίν δεν είναι μαζί του, αλλά έχουν χωρίσει και το Survivor ευθύνεται εν μέρει, που δεν έχουν επανασυνδεθεί.

Συγκεκριμένα, είπε πως η Μαξίν είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και κατέληξε, για χάρη του, να μείνει για ένα εξάμηνο. Στη συνέχεια, ωστόσο, χώρισαν και όταν πήγαν να τα ξαναβρούν, προέκυψε η συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία

Η μπλε ομάδα είναι δεδομένο, ότι θα χάσει έναν παίκτη της αυτή την εβδομάδα, αλλά εμφανίστηκε αποφασισμένη στο έπαθλο επικοινωνίας, δείχνοντας αντίδραση και παίρνοντας την νίκη, πληρώνοντας την κόκκινη… με το ίδιο νόμισμα.

Μετά τα δύο αγωνίσματα ασυλίας και τους τσακωμούς τους, όπου οι «Κόκκινοι» κυριάρχησαν απόλυτα, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για ένα έπαθλο με φαγητό και επικοινωνία.

Αυτή την φορά, οι «Μπλε» όχι απλά μπήκαν καλύτερα στο ματς με 3-0, αλλά δεν έχασαν σε κανένα σημείο το προβάδισμα.

Όσο κι αν προσπάθησαν κάποιοι παίκτες της κόκκινης ομάδας, οι «Μπλε» επικράτησαν με 10-6 και θα απολαύσουν άλλο ένα ιδιαίτερο έπαθλο, τρώγοντας λουκούλειο γεύμα και μιλώντας με φιλικά τους πρόσωπα.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε βίντεο στον Νίκο Μπάρτζη!

Τον σημερινό αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία κατάφεραν να κερδίσουν οι Μπλε με σκορ 10-6 ενάντια στους Κόκκινους!

Αφού είδαμε λοιπόν την πρώην κοπέλα του Τζέιμς Καφετζή από την Γερμανία ήρθε η ώρα του Νίκου Μπάρτζη!

Με το που κάθισε ο Νίκος, εμφανίστηκε στην οθόνη η Άννα Μαρία Βέλλη και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Τα σχόλια του Τζέιμς έδιναν και έπαιρναν μιας και ο ίδιος μαζί με τον Νίκο ξεκίνησαν τα πειράγματα για τα κιλά της και ότι έχει παχύνει κι έχει πρηστεί ολόκληρη!

"Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί αν το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι" του είπε χαρακτηριστικά.

Μαριαλένα: "Θα ήθελα στο έπαθλο επικοινωνίας να ήταν ο Γιώργος"

Αφού η Μπλε ομάδα γύρισε σπό το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο κερδισε σήμερα, είχαμε κάποιες ζήλιες ανάμεσα στο "ζευγαράκι" του survivor.

Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Αυτή τη φορά ο Σάκης ήταν αυτός που έκανε τις ζήλιες μιας και είχε άγχος και ρωτούσε την Μαριαλένα ποιος της έστειλε μήνυμα, ανησυχώντας μήπως ο Λιβάνης είχε επικοινωνήσει μαζί της!

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος τη ρώτησε γιατί δεν της έστειλε μήνυμα εκείνος με τη Μαριαλένα να κατεβάζει μούτρα και να δείχνει στεναχωρημένη δηλώνοντας στην κάμερα πως θα ήθελε να τον δει και να της πει κάτι αν και καταλαβαίνει πως μπορεί ο Γιώργος να έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα!

"Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει", δήλωσε χαρακτηριστικά

Ο Ντάφυ αργότερα τη ρώτησε γιατί στεναχωρήθηκε και γιατί κάνει έτσι αφού με τον Σάκη είναι πολύ κοντά εδώ και τόσους μήνες με την Μαριαλένα να σηκώνεται και να φεύγει από κοντά τους φανερά αμήχανη!

Ένταση ξανά στο συμβούλιο με τον Νίκο και τον Τζέιμς!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα και οι δύο ομάδες περιμένοντας να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το νησί!

Πριν όμως από την ανακοίνωση του αποτελέσματος δημιουργήθηκε ξανά μια ένταση εναντίον του Τζέιμς και του Νίκου, μιας και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους έχουν βάλει στο στόχαστρο!

Ακούστηκαν πολλά σε αυτό το συμβούλιο αλλά η καλύτερη ατάκα ήταν αυτή που είπε η Καρολίνα για τον Τζέιμς, η οποία ουσιαστικά ανέφερε πως ο Ροδίτης της μοιάζει λίγο με τον Αλέξη Παππά και ίσως για αυτό οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά έβλεπε ο ένας τον καθρέφτη του άλλου και δεν το άντεχαν!

Στο άκουσμα του σχολίου αυτού ο Τζέιμς Καφετζής αναφώνησε: "Η μεγαλύτερη προσβολή ever"

Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Παύλος Γαλακτερός και το κοινό αποφάσισε ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο παίκτης που τελικά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το παιχνίδι είναι ο Παύλος Γαλακτερός, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει!

Μόλις άκουσαν οι παίκτες το όνομά του λύγισαν και στεναχωρήθηκαν!