Survivor 4 - αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση η Νικολέτα μετά την αποχώρηση του Παύλου

Δραματικό βράδυ στην καλύβα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Σε άσχημη κατάσταση η Νικολέτα μετά την αποχώρηση του Παύλου

Μείον ένας παίκτης η Μπλε ομάδα! Αυτή την εβδομάδα ο κλήρος έπεσε στον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος και μάζεψε τα πράγματά του κι αποχώρησε από το Survivor κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές, όπως είπε κι εκείνος στον επίλογό του.

Ο Παύλος Γαλακτερός μπήκε στο παιχνίδι τον Φεβρουάριο και ήταν σχεδόν... αθόρυβος! Πολύ τον βλέπαμε αλλά ελάχιστα ακούγαμε την φωνή του, μέχρι που εναντιώθηκε στον Αλέξη Παππά και... ξεκίνησαν τα δύσκολα. Το τηλεοπτικό κοινό τον έβγαλε στην σέντρα και το κράξιμο στο Twitter πέρασε σε άλλο επίπεδο...

Με τούτα και με εκείνα, ο 22χρονος αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το Survivor κι άφησε πίσω του... συντρίμμια από ότι μαθαίνω!

Η σχέση της Νικολέτας και του Παύλου στο Survivor

Η Νικολέτα Μαυρίδη είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Παύλο Γαλακτερό ασχέτως αν τα πλάνα της παραγωγής επικεντρωνόντουσαν αλλού και κάποια πράγματα δεν τα είδαμε και δεν πρόκειται να τα δούμε ποτέ. Ξέρετε πως ότι σας έχουμε γράψει εδώ στο Youweekly.gr - ειδικά για το παιχνίδι - ισχύουν 100%!

Η Νικολέτα την στιγμή που ανακοίνωσε ο Λιανός πως ο Παύλος είναι αυτός που αποχωρεί πλάνταξε στο κλάμα! Η αγκαλά που τον πήρε είχε διάρκεια και ήταν πολύ... ζεστή! Σας το είχαμε ξανά γράψει. Κάτι συνέβη.

Είχαν έρθει κοντά, πολύ κοντά. Μην ξεχνάμε πως εκεί τα συναισθήματα που βιώνουν διογκώνονται ακόμα περισσότερο λόγω των συνθηκών. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε κάτι ερωτικό, αλλά κάτι πολύ δυνατό φιλικό. Έτσι μου μετέφερε και ο άνθρωπός μου δηλαδή από τον Άγιο Δομίνικο. Γι' αυτό και η παραγωγή δεν έδωσε τόσο βάση μάλλον. Σου λένε αυτό δεν θα πουλήσει. Τα πάντα για την τηλεθέαση μην το ξεχνάμε, τηλεοπτικό πρόγραμμα βλέπουμε.

Αλλά για να μην φύγω εκτός θέματος. Χάλια η Νικολέτα μετά από αυτή την αποχώρηση. Μπορεί να ήταν σε διαφορετικές ομάδες αλλά την περισσότερη ώρα στην παραλία την περνούσαν μαζί. Μάτι δεν έκλεισε. Και θα το δούμε μάλλον και την Κυριακή. Θα μιλήσει στην κάμερα γι' αυτό. Έτσι ξέρω.

Εκτός αν γίνει κάτι πιο συναρπαστικό και το κόψουν στο μοντάζ για να βγει η ώρα στο επεισόδιο. Ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντως σίγουρα αυτοί οι δυο έξω θα βρεθούν, να το θυμηθείτε.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils