Survivor 4: Με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Με δική του εκπομπή στον ΣΚΑΙ μετά το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής

Είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor! Σχεδόν όλοι οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι κι έχουν αναφερθεί στον Τζέιμς Καφετζή, έχουν τονίσει το πόσο έξυπνος και ευφυής είναι. Θεωρούσατε εσείς πως τέτοια... "χρυσή κότα" θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη ο ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται να τον βλέπουν σε μια ταξιδιωτική εκπομπή καθώς είναι γνωστό πόσο του αρέσει το συγκεκριμένο concept αλλά και για συμμετοχή σε πάνελ εκπομπής χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του Τζέιμς στον ΣΚΑΙ

Τα νέα σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Ανδρέας Μικρούτσικος - που έστησε στον τοίχο τον Λιβάνη νωρίτερα - απευθύνοντας ένα μεγάλο «μπράβο» στον τηλεοπτικό σταθμό που αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις λάθος επιλογές παρουσιαστών…

«Εάν τον θέλουν για παρουσιαστή θα χειροκροτήσω τον ΣΚΑΪ που έχει σωρεία αποτυχιών στο θέμα παρουσιάσεων και θα πω εύγε ΣΚΑΪ επιτέλους βάζετε μυαλό».

Αυτή είναι η πρώην του Τζέιμς Καφετζή από την Γερμανία!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων την Μπλε ομάδα να κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας και να βλέπει βίντεο από φίλους και οικογένεια.

Όταν ήρθε η σειρά του Τζέιμς είδαμε στην οθόνη τη "Maxine", την κοπέλα από τη Γερμανία για την οποία μιλάει συνεχώς ο Ροδίτης!

Όταν είδαν οι συμπαίκτες του πόσο όμορφη είναι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης του έκανε πλάκα λέγοντας του αν θα του την γνωρίσει ποτέ!