Survivor 4: Η Ελευθερίου δεν δέχτηκε το δώρο της Βέλλη - Η απίστευτη αντίδραση της

«Θα έπρεπε να το έχω πάρει μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελευθερίου δεν δέχτηκε το δώρο της Βέλλη - Η απίστευτη αντίδραση της

Η Ελευθερία Ελευθερίου μετά την καραντίνα που έκανε λόγω της επιστροφής της από Άγιο Δομίνικο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Στην φωλιά των Κου Κου. Και δεν γίνεται λοιπόν να μην αναφερθεί στην Άννα Μαρία Βέλλη και στη μεταξύ τους κόντρα.

Πριν από κάποιο διάστημα λοιπόν η Youtuber, είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή πως θα πρέπει να κάνουν δώρο στην Ελευθερία ένα συμβολικό μάτι, προκειμένου να μη τη ματιάζουν και να βρίσκει στο στόχο. Και πράγματι ο ρεπόρτερ της μετέφερε το δώρο.

Γιατί δεν πήρε το δώρο της Βέλλη η Ελευθερίου;

Μπορεί αρχικά να χάρηκε μπροστά στην κάμερα, ωστόσο, ακούγοντας από ποιον είναι το δώρο αρνήθηκε να το πάρει. «Τέλειο, το μάτι χρειαζότανε και θα έπρεπε να το έχω πάρει μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο γιατί το μάτι δεν πιάνει μόνος αυτόν που σε βλέπει, πιάνει και την Ελλάδα», απάντησε.

«Βρέθηκα στο στόχαστρο χωρίς να έχω κάνει τίποτα»

«Ζήτησα εκείνη τη μέρα 1 λεπτό για να μιλήσω και δεν με άφησαν ποτέ να τελειώσω αυτό που ήθελα να πω, έπεσαν όλοι επάνω μου να με φάνε. Οι προμήθειές μας δεν βρίσκονται ποτέ στο μπαούλο, βρίσκονται πάνω μας, ο καθένας κουβαλά τις προμήθειές του. Εκείνη τη μέρα φεύγαμε από τα πρόχειρα καταλύματα για να πάμε στο νησί. Τρόφιμα δεν υπήρχαν. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής δημιούργησαν ένα θέμα από το πουθενά.

Φεύγοντας από το παιχνίδι μου είχαν βάλει την ταμπέλα της κλέφτρας, που θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη κατηγορία. Δεν είχαν αποδείξεις για κάτι. Ήταν κάτι που συνεχίστηκε και νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι, φεύγοντας από εκεί μέσα, θα πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη. O James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης δεν ψηφίζουν αγωνιστικά. Πάντα ψήφιζαν κάποιον που στοχοποιούσαν. Πολλές φορές βρέθηκα στο στόχαστρο χωρίς να έχω κάνει τίποτα».