Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή

Ασύλληπτο φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Όταν ο Τριαντάφυλλος ξύριζε τα πόδια της Έφης Σαρρή

Το πρωί της Παρασκευής, η Έφη Σαρρή παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μία πολυσυζητημένη αφίσα που είχε κάνει πριν από κάποια χρόνια μαζί με τον Τριαντάφυλλο, πριν ακόμα μπει στο Survivor 4.

Στη συγκεκριμένη αφίσα, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται να ξυρίζει τα πόδια της Έφης Σαρρή. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση είχε γίνει για ένα σχήμα που είχαν μαζί σε μαγαζί της Αθήνας.

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια, η πραγματική εικόνα του Τριαντάφυλλου δεν διαφέρει από αυτό που βλέπουμε μέσα στο παιχνίδι, ενώ τον χαρακτήρισε ευαίσθητο.

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή για τη συνεργασία της με τον Τριαντάφυλλο πριν το Survivor 4

"Είχε πάει φανταστικά η συνεργασία μου με τον Τριαντάφυλλο. Το μαγαζί ήταν κάθε μέρα γεμάτο. Ήθελα να κάνω κάτι για να τραβάει το βλέμμα του κόσμου στην αφίσα. Συνεργαστήκαμε ξανά στο J2US με τον Τριαντάφυλλο (Σας θυμίζουμε την κόντρα που είχε ο τραγουδιστής με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου). Στην αρχή ντρεπόμουν να το πω στον Τριαντάφυλλο αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Του το είπα και ήταν πολύ θετικός. Είχε πολύ καλό αποτέλεσμα αφού το μαγαζί γέμισε.

Τότε ήταν μοιρασμένα όλα, δεν υπήρχε πρώτο και δεύτερο όνομα. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, ο Τριαντάφυλλος ήταν ακριβώς όπως είναι και τώρα, όπως τον βλέπετε στο Survivor. Έχει κάποια σκαμπανευάσματα στην συμπεριφορά του. Θυμάμαι είχε πάντα κάποιο θέμα με τον ήχο, τον άκουγα από το καμαρίνι μου που χτύπαγε τους τοίχους. Ήταν κάποιες φορές νευρικός αλλά είναι ένα πολύ γλυκό παιδί.

Ήταν τότε που είχε γνωρίσει τη Δήμητρα και μου έλεγε ότι γνώρισε μία πολύ καλή κοπέλα και ήταν χαρούμενος.

Μου έχουν κάνει πρόταση από το Survivor, όχι φέτος, άλλη χρονιά, αλλά δεν θέλω να πάω, δε θέλω να ταλαιπωρούμαι», είπε χαρακτηριστικά η Έφη Σαρρή.

Ο Τριαντάφυλλος νικητής του ριάλιτι - ΣΟΚ!

Τριαντάφυλλος: Ένα όνομα μια ιστορία! Ποιος θα το περίμενε πως ένας τραγουδιστής που... έχει ελάχιστη σχέση όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος με την γυμναστική και τα αθλήματα, θα κατάφερνε όχι μόνο να μπει σε αυτό το σκληρό ριάλιτι επιβίωσης που ονομάζεται Survivor αλλά και να κάνει το κοινό να τον λατρέψει και να τον κρατήσει στο παιχνίδι για... πόσες; 9 φορές;!

Κλαίει, γελάει, είναι αυθόρμητος, προκαλεί ίντριγκα. Με λίγα λόγια έχει όλα όσα θέλει ο τηλεθεατής για να ταυτιστεί. Αυτό κατάφερε ο Τριαντάφυλλος μέσα σε 19 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και δεν νομίζουμε πως το έχει καταφέρει κάποιος άλλος παίκτης μέχρι στιγμής, σε τέτοιο βαθμό. Και έχουν περάσει πάρα πολύ από το Survivor είναι η αλήθεια.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος νικητής

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως οι στοιχηματικές δίνουν άλλο όνομα φαβορί για τη νίκη ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει ήδη να αποσπάσει το... έπαθλο!

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο νικητής του ριάλιτι εκτός από δόξα, τιμή και αναγνωρισιμότητα θα γίνει πλούσιος κατά 100.000 ευρώ! Ο Τριαντάφυλλος δηλαδή, με κάποιος γρήγορους υπολογισμούς που κάναμε, αν την εβδομάδα παίρνει όντως 6.000 ευρώ όπως έχει διαρρεύσει σε 19 εβδομάδες παραμονής που έχει γράψει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι έχει βγάλει περισσότερο από τόσα!

Οπότε πάρει δεν πάρει τον τίτλο είναι ολοφάνερο πως έχει βγει ο πιο κερδισμένος από όλους όσους συμμετείχαν φέτος! Εγώ τον καημένο το νικητή αυτού του κύκλου λυπάμαι που... μια που θα βγει και μια που θα ξεχαστεί αφού ο Τριαντάφυλλος έχει γράψει ήδη την δική του ιστορία στο Survivor.

Κι αν τώρα έχει βγάλει τόσα που είναι απλά στον Άγιο Δομίνικο, ας μην συζητήσουμε καλύτερα τι θα συμβεί όταν επιστρέψει Ελλάδα. Χρυσό θα πουλάει το όνομά του για μια εμφάνιση μόνο σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί...

Αν έχεις τύχη, διάβαινε λέγανε στο χωριό μου...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils