Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος μετά το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Είναι άσχημα ψυχολογικά ο τραγουδιστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος μετά το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Άσχημα ψυχολογικά είναι ο Τριαντάφυλλος σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά το αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία στο Survivor 4. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να μιλήσει με το γιο του, κάτι που έχει πολύ ανάγκη, αφού είναι 5 μήνες σχεδόν μακριά από την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, μόλις ο Λιανός στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, ανακοίνωσε πως θα έχουν τη δυνατότητα οι παίκτες που θα νικήσουν να ακούσουν ηχητικά από την οικογένεια τους, όλοι πλάνταξαν στο κλάμα.

Όλοι, ένας προς έναν, λύγισαν και έκλαψαν - με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία Μπόγδανο- με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα να ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι καθώς έχουν μικρά παιδιά και όπως είναι λογικό ήθελαν να ακούσουν τις φωνούλες τους.

Ωστόσο, είδαμε μέχρι και τον Κόρο να ξεσπάει σε κλάματα λέγοντας: "Έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους. Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν".

Η ομάδα ωστόσο που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο ήταν η Μπλε και άκουσαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους εύχονται για τις γιορτές του Πάσχα. Ο Τριαντάφυλλος ωστόσο, με την ήττα τους έγινε ράκος!

Για αυτό το λόγο είναι άσχημα ψυχολογικά ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4

Ο τραγουδιστής στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που δεν μπόρεσε να φέρει πόντο για την ομάδα του με σκοπό να νικήσουν. Ωστόσο, αυτό που τον "τσάκισε" είναι που δεν κατάφερε να ακούσει την φωνή του παιδιού του και της γυναίκας του για να του δώσουν κουράγιο να συνεχίσει.

Survivor 4 Tριαντάφυλλος

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας έφτασε στο σημείο να παρακαλέσει την παραγωγή αν μπορεί να ακούσει το ηχητικό του γιου του. Μέχρι και η Μπλε ομάδα τους είπε πως δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσουν, αφού τον είδαν ιδιαίτερα φορτισμένο ψυχολογικά. Ωστόσο, η παραγωγή το αρνήθηκε γιατί δεν το θεώρησαν δίκαιο για την υπόλοιπη κόκκινη ομάδα, παρόλο που και εκείνοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα.