Survivor 4: Συγκινητική η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του

"Στο αίμα μου πλέον ρέει μπλε και κόκκινο χρώμα! Έμαθα να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Συγκινητική η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στην Ελλάδα - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες κατά την άφιξή του - και μέχρι στιγμής είχε κρατήσει σιγή ιχθύος στα social media.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, όμως, αποφάσισε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να συγκινήσει τους διαδικτυακούς του φίλους αφού περιέγραψε με πάρα πολύ όμορφα λόγια την εμπειρία του στο Survivor.

Η ανάρτηση του Κώστα Παπαδόπουλου

«Το αίμα μου πλέον ρέει μπλε και κόκκινο χρώμα, έμαθα να είμαι αληθινός Survivor εντός και εκτός παιχνιδιού. Το Survivor για εμένα ήταν ένα μοναδικό ταξίδι ζωής, ένα όνειρο που με βοήθησε να το πραγματοποιήσω η οικογένεια μου η γυναίκα της ζωής μου και τα παιδιά μου μα πάνω από όλα όλοι εσείς που με στηρίξατε!!! Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους διαφορετικούς χαρακτήρες κρατάω από τον καθένα ξεχωριστά μόνο τα θετικά και την μοναδική ομορφιά της φύσης...» έγραψε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στον προσωπικό του λογαριασμό.

Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.