Survivor 4 Spoiler (10/5): Οι πρώτες πληροφορίες για το ποιο κερδίζει την πρώτη ασυλία

Έχουμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 Spoiler (10/5): Οι πρώτες πληροφορίες για το ποιο κερδίζει την πρώτη ασυλία

Η εβδομάδα ξεκινάει σήμερα με ένα νέο πολύ δυνατό επεισόδιο στο Survivor 4 αλλά το Youweekly.gr βρίσκεται όπως πάντα ένα βήμα μπροστά και σας έχει ήδη εξασφαλίσει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Είπαμε ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο σήμερα και είπαμε και ότι οι ισορροπίες στο νησί έχουν αλλάξει σημαντικά μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού. Όπως φαίνεται και στο σημερινό τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει ήδη από εχθές, η Καρολίνα τσακώνεται με την Ελένη με αφορμή τον Τζέιμς, και όλα πλέον είναι διαφορετικά.

Καθώς οδεύουμε προς τον μεγάλο τελικό, όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν τις ασυλίες καθώς γνωρίζουν πως μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να φτάσουν στο σημείο που γίνεται το παιχνίδι ατομικό και η μοίρα τους περνάει στα χέρια του κοινού.

Και επειδή πλέον τα έπαθλα δεν είναι καθόλου απλά, οι διαγωνιζόμενοι θέλουν να βρουν μία ευκαιρία να ξεσκάσουν από την ρουτίνα της παραλίας, να φάνε κάτι απολαυστικό και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Άλλωστε ο Ατζούν δεν τα τσιγκουνεύεται τα έπαθλα.

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor 4 (10/5)

Κάναμε λοιπόν μία πρώτη επαφή με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό να μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην παραλία. Όπως μας είπε η ασυλία έχει δοθεί και έχει βαφτεί... Κόκκινη! Έτσι λοιπόν οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να μην βγάλουν κανέναν παίκτη υποψήφιο σήμερα, γεγονός που συνδυάζεται άριστα με τις δύο κερδισμένες ασυλίες που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Survivor 4 Spoiler ασυλία 10/5

Κάπως έτσι, οι Μπλε θα πάνε στο συμβούλιο με αναμμένους πυρσούς και τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο για να σας δώσουμε το οριστικό spoiler αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram