Survivor 4 spoiler (9/5): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler (9/5): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Το Survivor 4 επιστρέφει σήμερα με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο με ανατροπές και όπως πάντα, το Youweekly.gr βρίσκεται εδώ όπως κάθε φορά για να σας δώσει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου.

Μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στην παραλία και αυτό γιατί η κόντρα των παικτών με τον Τζέιμς έχει φέρει στην επιφάνεια νέα προβλήματα.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, η Ελένη Χαμπέρη έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Καρολίνα με αφορμή τον Τζέιμς ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, οι δύο κοπέλες τσακώθηκαν πολύ έντονα μόλις έφυγαν οι κάμερες από την παραλία.

Επομένως τα πράγματα δεν είναι θετικά για καμία από τις δύο ομάδες. Οι Μπλε έχουν τονώσει κάπως το ηθικό τους βέβαια μιας και κέρδισαν τον αγώνα επικοινωνίας και μίλησαν με τους δικούς τους. Οι Κόκκινοι από την άλλη είναι χαρούμενοι που αυτή την εβδομάδα δεν χρειάστηκε να αποχωριστούν κανέναν παίκτη από την ομάδα τους.

Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου στο Survivor 4 (9/5)

Όπως σας είπαμε, οι ισορροπίες στο νησί έχουν κλονιστεί και κάπως έτσι, το φαντασμαγορικό έπαθλο φαγητού και όχι μόνο που ετοίμασε η παραγωγή έχει βρει το χρώμα του και αυτό δεν είναι άλλο από το... Μπλε!

Η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή θα εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό boost που πήρε από την επικοινωνία με τα οικεία τους πρόσωπα και έτσι θα φροντίσουν να απολαύσουν ακόμα ένα φαντασμαγορικό έπαθλο.

Survivor 4 spoiler Κυριακή 9/5

Σίγουρα η σημερινή νίκη των Μπλε θα αποτελέσει και ένα σημαντικό εργαλείο για τις δύο επόμενες ασυλίες οι οποίες πλέον αποτελούν τα πιο σοβαρά παιχνίδια στο ριάλιτι καθώς έχουμε μπει στην τελική τροχιά. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα δούμε ζωντανά και τον τελικό, μην το ξεχνάμε!

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram