Survivor 4: Απόσπασμα από το σημερινό 10/5 επεισόδιο

Κάνουν μασάζ στα πόδια του Ασημακόπουλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απόσπασμα από το σημερινό 10/5 επεισόδιο

Οι Survivor φανς ανυπομονούν για το αποψινό 10/5 επεισόδιο, γιατί στο trailer φαίνεται πως θα γίνει χαμός. Ωστόσο, πριν οι παίκτες ξεμαλλιαστούν μεταξύ τους θα περάσουν κάποιες όμορφες στιγμές στο νησί.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα απόσπασμα από κάποιες χαλαρές στιγμές στην παραλία. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αποφάσισαν να παίξουν μεταξύ τους έναν στίβο μάχης και ο νικητής έγινε ο αγάς της παραλίας. Του έκαναν μασάζ στα πόδια και τον πρόσεχαν σα βασιλιά! Ά ρε Ασημακόπουλε, ζωάρα στον Άγιο Δομίνικο!

Το απόσπασμα του σημερινού 10/5 επεισοδίου Survivor

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - ΣΟΚ απόψε 10/5

Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει νικητές του σημερινού αγωνίσματος θα είναι οι Κόκκινοι που επιτέλους θα καταφέρουν να σπάσουν το σερί των Μπλε. Έτσι οι Μπλε θα παίξουν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Νικητής αυτού θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης που τους παίρνει εύκολα τέτοιους αγώνες όπως έχει δείξει η ιστορία.

Η ομάδα των Μπλε, λοιπόν, θα πάει στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες και θα πρέπει να ψηφίσει κάποιον! Αυτός ο κάποιος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι ο Γιώργος Κόρομι! ΣΟΚ;

Αυτό σημαίνει πως έφαγε μαχαιριά πισώπλατη από κάποιον... φίλο. Τα υπόλοιπα στο επεισόδιο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils