Survivor 4 - highights 10/5: O έξαλλος Ηλίας, το ξέσπασμα Μαριαλένας, και ο τσακωμός στο συμβούλιο

Του έχει γυρίσει το μυαλό του Κόρο με τον Ντάφυ! Τσακώθηκαν πριν βγει υποψήφιος προς αποχώρηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highights 10/5: O έξαλλος Ηλίας, το ξέσπασμα Μαριαλένας, και ο τσακωμός στο συμβούλιο

Στο χθεσινό 10/5 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε έναν έξαλλο Ηλία Μπόγδανο, την Μαριαλένα να ξεσπάει από τα νεύρα της σε κλάματα, αλλά και απίστευτους τσακωμούς στο συμβούλιο του νησιού.

Αναλυτικά τα 10/5 highlights του Survivor 4

Έξαλλος ο Ηλίας με τους Μπλε - «Μέχρι τώρα δείχναμε σεβασμό σε αυτόν που δεν είχε φάει»

Πυρ και μανία με την μπλε ομάδα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο λόγος ήταν η συμπεριφορά τους στο τηλεπαιχνίδι της Κυριακής (9/5), όπου πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο καθιερωμένο κουίζ, που ακολουθεί το έπαθλο φαγητού και, λίγο μετά την επικράτησή τους στο αγώνισμα, οι «Μπλε» για ακόμη μια φορά τα κατάφεραν, με τους πανηγυρισμούς τους ίσως να είναι αρκετά έντονοι για την φύση του παιχνιδιού.

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι η πείνα μπορεί να φέρει τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έχεις κερδίσει προηγουμένως στο έπαθλο φαγητού, αλλά ο Ηλίας δεν το είδε με το ίδιο μάτι, θεωρώντας πως αυτοί οι πανηγυρισμοί ήταν ασέβεια προς την ομάδα του, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να συμφωνεί.

Μαριαλένα: «Δεν πρόκειται να ψηφίσω τον Τζέιμς»

Τα πάνω κάτω φέρνει για πολλοστή φορά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αναφέρθηκε σε πιθανή ψηφοφορία της μπλε ομάδας για χαμένη ασυλία και τόνισε, ότι δε θα ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή.

Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα οι δύο παίκτες βρίσκονται σε μια άγρια κόντρα, ειδικά από την έλευση του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, η παίκτρια της μπλε ομάδας φέρνει την απόλυτη ανατροπή, καθώς σε συζήτησή της με τον Τριαντάφυλλο επεσήμανε, ότι δεν έχει λόγο να τον ψηφίσει αγωνιστικά. Εμείς πάντως ξέρουμε ποιος είναι υποψήφιος!

Η Μαριαλένα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ό,τι κι αν μου έχει κάνει, εγώ δεν έχω λόγο να τον ψηφίσω αγωνιστικά. Αν τον ψήφιζα, θα το έκανα για άλλους λόγους». Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε πως δε θα το κάνει σε πιθανή ψηφοφορία, «ανακατεύοντας» εκ νέου την ομάδα της.

Στα «μαχαίρια» Μπλε και Κόκκινοι - «Έχει αρχίσει ο πόλεμος»

Ο Γιώργος Κόρομι φαίνεται πως... σήκωσε το γάντι που έριξε ο Ηλίας Μπόγδανος, επισημαίνοντας λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας, ότι ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το γεγονός, ότι εκείνοι της μπλε πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους στο κουίζ ερωτήσεων, με τον Ηλία ειδικά να θεωρεί πως έλειψε ο σεβασμός στον αντίπαλο, που δεν έχει να φάει.

Στην παρουσίαση των δύο ομάδων πριν από το αγώνισμα ασυλίας, ο «Κόρο» πήρε το λόγο και μίλησε για αυτό το θέμα. «Φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ο πόλεμος», είπε χαρακτηριστικά, με τον Μπόγδανο να λέει για ακόμη μια φορά πόσο τον «τρέλαναν» οι κραυγές των «Μπλε».

Ξέσπασε ο Ηλίας - Σηκώθηκε και έφυγε από το αγώνισμα

Στα πρόθυρα κρίσης πανικού βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, που δεν έκρυψε τα νεύρα του για τη συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας, μετά τους πόντους που έχανε διαρκώς από την μπλε.

Οι δύο πλευρές, μετά την ανταλλαγή «πυρών» στη διάρκεια της παρουσίασης, πέρασαν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία και οι «Μπλε» ξεκίνησαν εξαιρετικά, προηγούμενοι με 4-0 στην αρχή και 7-2 στη συνέχεια. Ο Ηλίας προσπαθούσε να εμψυχώσει τους «Κόκκινους», αλλά η αντίδραση ορισμένων, και δη του Τριαντάφυλλου, δεν του άρεσε.

Ο ίδιος θεώρησε πως δημιουργείται μια αρνητική ενέργεια στην ομάδα και, για αυτό το λόγο, «ξέσπασε» εναντίον όλων, με συνέπεια να φύγει από τον πάγκο και να πάει λίγο πιο μακριά στην παραλία. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αναλαμβάνοντας ρόλο «πυροσβέστη», τον ηρέμησε και ο Ηλίας γύρισε στον πάγκο.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες εβδομάδες, η ψυχολογία του Ηλία είναι πολύ πεσμένη και μάλιστα δεν αποκλείεται να τον δούμε να ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη ασυλία

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο οι «Μπλε» εκείνοι, που έχουν ψυχή στα αγωνίσματα και μπορούν να κάνουν μεγάλες ανατροπές, καθώς οι «Κόκκινοι» έκαναν μια επική ολική επαναφορά στον αγώνα ασυλίας, επικρατώντας με 10-9 και ερχόμενοι στο συμβούλιο σε πλεονεκτική θέση.

Η μπλε ομάδα ξεκίνησε πολύ καλύτερα την αναμέτρηση, προηγούμενη με 4-0 και 7-2, φέρνοντας τον εκνευρισμό στον αντίπαλο πάγκο, με έναν Ηλία Μπόγδανο μαινόμενο να φεύγει από τον πάγκο. Αποδείχθηκε, όμως, πως εκείνο το «ξέσπασμα» ήταν καθοριστικό, καθώς αμέσως μετά έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Πρώτα ένα σερί 0-5 έβαλε στη διεκδίκηση της νίκης την κόκκινη ομάδα, αλλά σε εκείνο το σημείο οι «Μπλε» αντέδρασαν και προηγήθηκαν με 9-7. Και πάλι, όμως, οι «Κόκκινοι» επανήλθαν, πήραν τους δύο πόντους για το flag race και ο Σάκης «ξέρανε» τον Τζέιμς και την μπλε ομάδα, χαρίζοντας την νίκη με 4/5 δικούς του πόντους.

Ξέσπασε η Μαριαλένα - «Η ομάδα σου Σάκη είναι ερειστική»

Σε ένα φοβερό «ξέσπασμα» εναντίον του Σάκη Κατσούλη προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά την ήττα της ομάδας της στο αγώνισμα ασυλίας, ζητώντας του να τη σεβαστεί.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα έδωσαν έναν από τους πιο έντονους και επικούς αγώνες από την έναρξη του φετινού κύκλου, με τους «Κόκκινους» να είναι οι μεγάλοι νικητές, απολαμβάνοντας ασυλία και φαγητό. Οι πανηγυρισμοί τους ήταν έξαλλοι, κάτι που δεν άρεσε στη Μαριαλένα, η οποία μάλλον δε θέλει να βλέπει τον Σάκη... να χαίρεται με την χαρά της ομάδας του.

Κάπως έτσι, αμέσως μετά το αγώνισμα κι ενώ εκείνος επιχείρησε να την πλησιάσει, τον «κατσάδιασε» και του ζήτησε σεβασμό, καθώς δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά την απώλεια της ασυλίας από την ομάδα της.

Έξαλλοι οι Μπλε με την στρατηγική του Ντάφι

Οι Κόκκινοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια των Μπλε. Οι πανηγυρισμοί τους αλλά και το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος δεν έπαιξε στα δεύτερα ματσαρίσματα, έκαναν έξαλλους τους Μπλε.

Οι Μπλε πριν την ατομική ασυλία, συζήτησαν τα όσα έγιναν στο παιχνίδι και φάνηκαν να είναι πραγματικά ενοχλημένοι με την στρατηγική του Τριαντάφυλλου.

Ο Κόρο, έξαλλος με τα όσα έγιναν είπε πως δεν είναι δυνατόν να πανηγυρίζει και να χοροπηδάει και στη συνέχεια να λέει πως δεν μπορεί να τρέξει για το αγώνισμα. Εξίσου ενοχλημένη ήταν και η Ελένη, ενώ τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ο Μπάρτζης ο οποίος εξήγησε πως το πρόβλημα υπάρχει αλλού και όχι στον Ντάφι.

Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία

Οι Μπλε έχασαν μέσα από τα χέρια τους το αγώνισμα ασυλίας και έτσι αμέσως μετά έπαιξαν για την ατομική ασυλία, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης.

Η ομάδα των μπλε ήταν αρκετά εκνευρισμένοι μετά το αγώνισμα καθώς οι Κόκκινοι πανηγύρισαν έντονα τη νίκη τους.

Εκτός εαυτού η Μαριαλένα - Έφυγε μόνη της στο δάσος

Η Μαριαλένα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ήττα των Μπλε στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Σαν να μην έφτανε το πρώτο ξέσπασμα που είχε στον χώρο του αγωνίσματος, όταν έφτασε στην παραλία έφυγε προς το δάσος κλαίγοντας.

Ο Σάκης και ο Τριαντάφυλλος την ακολούθησαν για να μάθουν τι συνέβη και εκείνη έδειξε πόσο ενοχλημένη ήταν καθώς ξεκίνησε να κλαίει και να φωνάζει.

Ενώ έλεγε πως δεν έχει πρόβλημα με τον Σάκη, συνέχισε να του επιτίθεται, ενώ εκείνος από τη μεριά του της εξήγησε πως οι πανηγυρισμοί του Κόρο ήταν αυτοί που έκαναν τον Ηλία και γενικά τους Κόκκινους να πανηγυρίσουν τόσο έντονα μετά τη νίκη.

Την καλύτερη ατάκα βέβαια την είπε ο Τριαντάφυλλος: «Η Μαριαλένα στην ουσία λέει πως δεν τα έχει βάλει με τον Σάκη. Στην πολλή ουσία όμως τα έχει βάλει με τον Σάκη. Άντε βγάλε άκρη».

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Καρολίνα, Ελένη και Κόρο

Η ήττα φαίνεται πως στοίχισε πολύ στους Μπλε ενώ οι πανηγυρισμοί των Κόκκινων ήταν αυτό που τους έκανε να ξεσπάσουν. Η Ελένη μάλιστα ενοχλήθηκε πάρα πολύ και στα σχόλια που έκανε τη στήριξε και ο Κόρο.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας και ο Ασημακόπουλος θέλησαν να μάθουν τι έχει η Ελένη και είναι πεσμένη. Όπως τους εξήγησε την ενόχλησε το γεγονός πως ενώ κάποιος από τους Κόκκινους πανηγύριζε, γύρισε να κοιτάξει αν τους βλέπουν οι Μπλε.

Η Καρολίνα άκουσε τη συζήτηση και θέλησε να επέμβει, ενώ τόνισε πως πρέπει να το «κόψουν» καθώς οι Κόκκινοι δεν θα απολογηθούν για τη νίκη τους. Η ατάκα της αυτή ενόχλησε ιδιαίτερα τον Κόρο, ο οποίος είχε ήδη «φορτώσει» με την στρατηγική που ακολούθησε ο Ντάφι στο παιχνίδι.

Κόρο: «Όταν έρχονται τα δύσκολα ο Τριαντάφυλλος μένει εκτός»

Εξαιρετικά τεταμένη ήταν σήμερα η ατμόσφαιρα στο συμβούλιο και ο Κόρο, όταν πήρε τον λόγο θέλησε να «αδειάσει» τον Τριαντάφυλλο για την στρατηγική που ακολούθησε στο παιχνίδι και που ακολουθεί γενικά στα αγωνίσματα.

Μετά τον αγώνα, ο Κόρο μαζί τους Μπλε είπαν πόσο πολύ τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο Ντάφι όταν το παιχνίδι βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, λέει πως πονάει και δεν παίζει.

Ο Κόρο έθιξε το συγκεκριμένο θέμα στο συμβούλιο ωστόσο ο Ντάφι δεν αντέδρασε ιδιαίτερα. Μάλιστα ειρωνεύτηκε τον Κόρο και εκείνος με τη σειρά του, του είπε πως θα πάει να ψαρέψει και δε θα του δώσει κανένα ψάρι.

Πρώτος υποψήφιος ο Γιώργος Κόρομι

Στο επεισόδιο του Survivor 4, οι Μπλε έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους και έτσι βρέθηκαν στο συμβούλιο με αναμμένες τις δάδες. Ο Νίκος Μπάρτζης είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ την ίδια στιγμή τελείωσε και η ασυλία των δύο κοριτσιών.

Μετά από έναν σύντομο καυγά που έγινε ανάμεσα στον Κόρο και τον Ντάφι, οι Μπλε ξεκίνησαν τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Κόρο και Ελένη έδωσαν τον Τζέιμς, ενώ ο Τζέιμς, ο Μπάρτζης και η Μαριαλένα ψήφισαν τον Κόρο με αποτέλεσμα να αναδειχθεί ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.