Survivor 4 trailer 11/5 - Μαριαλένα: "Θα πουν ότι γυρίζω την μπιφτέκα αλλά δε μου πήγαινε το χέρι να ψηφίσω Τζέιμς"

Ο Κόρο ξεφεύγει στην συμπεριφορά μετά τις ψήφους που πήρε εχθές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 trailer 11/5 - Μαριαλένα:

Μετά το χθεσινό επεισόδιο που χτύπησε και κόκκινο σε τηλεθέαση περιμέναμε πως και πως να κυκλοφορήσει το αποψινό trailer του Survivor και να που η στιγμή αυτή έφτασε!

Η κατάσταση στον Άγιο Δομίνικο όλο ένα και χειροτερεύει. Παίκτες, όπως η Μαριαλένα, δέχονται σοβαρές ψυχολογικές πιέσεις ενώ παίκτες όπως ο Κόρο, εναντιώνονται στους γύρω τους προσπαθώντας να επιβιώσουν!

Όπως φαίνεται δεν το πήρε και τόσο ψύχραιμα πως βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά ο Κόρομι. Οι πανηγυρισμοί του στις νίκες που θα σημειώσουν οι Μπλε στο σημερινό αγώνισμα είναι έντονοι και αποσκοπούν κάπου. Σας έχουμε γράψει εδώ ποιο κερδίζουν την δεύτερη ασυλία.

Ωστόσο, σήμερα θα βγουν και οι επόμενοι παίκτες προς αποχώρηση και ξέρουμε ήδη και ποιος θα είναι ο δεύτερος αλλά και ποιον θα δώσει ο Νίκος Μπάρτζης που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και γι' αυτή την εβδομάδα μπορεί να κοιμάται άνετα στην καλύβα.

Να σημειωθεί πως το αγώνισμα έχει έντονο το στοιχείο της λάσπης. Η χάλια ψυχολογία που επικρατεί στην Μπλε επηρεάζει πολύ αρνητικά τους παίκτες και είναι ολοφάνερο αφού χάνουν σε αγωνίσματα που πριν είχαν και χαλαρά μάλιστα.

Trailer για το αποψινό 11/5 επεισόδιο του Survivor

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils