Γιώργος Κοψιδάς - The 2night: "Τα χρήματα που παίρναμε στο Survivor ήταν δικαιολογημένα γιατί..."

"Ακόμη και να αρρώσταινα δεν θα ξαναέτρωγα ζώο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κοψιδάς - The 2night:

Το βράδυ της Πέμπτης 13/5 μεταξύ άλλων καλεσμένων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του The 2night τον πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργο Κοψιδά.

Ο ηθοποιός μίλησε για την αποχή του τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και τη στροφή του σε θεατρικές παραστάσεις. Αποκάλυψε, όμως, ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει την επιστροφή του στη μικρή οθόνη καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για δύο σειρές και μάλιστα στον ΑΝΤ1 η μία από αυτές.

Φυσικά, μίλησε και για τα όσα έζησε στις τροπικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ο κόσμος δηλώνει πως έχει μείνει με πολύ καλές εντυπώσεις από εκείνον κρίνοντας από όσα του λένε όσοι τον προσεγγίζουν στον δρόμο ωστόσο παραδέχεται πως υπήρξαν και αυτοί που παρεξήγησαν δηλώσεις του.

Η συνέντευξη του Γιώργου Κοψιδά στο The 2night

Στο παιχνίδι πολλές ήταν οι κακουχίες αλλά δεν τον κούρασε ούτε η πείνα, ούτε η κούραση. Τι ήταν αυτό που το έφτασε στα όριά του;

«Δεν με κούρασε ούτε η πείνα, ούτε τα αγωνίσματα. Με κούρασε η συμβίωση και αυτό που λέμε ριάλιτι».

Όσο για το γιατί δέχτηκε να συμμετάσχει στο Survivor απάντησε πως το «πάγωμα» στη δουλειά του λόγω πανδημίας σε συνδυασμό με τις καλές απολαβές τού έδωσαν το κίνητρο για να πει το «ναι».

«Τα χρήματα που παίρναμε ήταν δικαιολογημένα γιατί βάζεις το σώμα σου, την ψυχή και το μυαλό σου σε μεγάλη ταλαιπωρία» είπε στη συνέχεια.

δώ και 8 χρόνια πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον βιγκανισμό. «Η πιο ωραία απόφαση που πήρα τη ζωή μου» υπογράμμισε και εξήγησε πώς οδηγήθηκε στο μεγάλο αυτό βήμα.

«Κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω βίντεο για το τι συμβαίνει στις βιομηχανίες, φρίκαρα, έπαθα τεράστιο σοκ κι είπα “δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτό” και σταμάτησα εδώ και 8 χρόνια. Όλα είναι στο μυαλό, μου πήρε δύο βδομάδες να βρω ανάλογες τροφές και δεν πιέστηκα καθόλου. Ακόμη και να αρρώσταινα δεν θα ξαναέτρωγα ζώο» τόνισε. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια συγκλονιστική ανάρτηση στο instagram προφίλ του για τον βιγκανισμό.

Με την ίδια ειλικρινή διάθεση μίλησε και για τα προσωπικά του. Παραδέχτηκε πως αν και υπήρξε βαθιά ερωτευμένος δεν ένιωσε την ανάγκη να παντρευτεί και να φτιάξει τη δική του οικογένεια με παιδιά γι΄αυτό και χώριζε από τις συντρόφους του προκειμένου να μην τις δεσμεύει στην επιθυμία τους να κάνουν το επόμενο βήμα.