Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4 σύμφωνα με τα στοιχήματα

Μετά την αποχώρηση Νίκου και Τζέιμς, έχουν αλλάξει τα δεδομένα! Ποιος βγήκε κερδισμένος;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο νικητής του Survivor 4 σύμφωνα με τα στοιχήματα

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε πολύ σύντομα να ανακοινώνεται, τα στοιχήματα για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα κερδίσει το Survivor 4 έχουν αλλάξει, αφού οι δυο αυτοί παίκτες ήταν πολύ ψηλά στον πίνακα.

Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να κερδίσει το Survivor 4

Τι και αν δυο πολύ καλοί παίκτες έφυγαν, ο Ηλιας Μπόγδανος παραμένει στην κορυφή με στοιχηματική απόδοση 4.00, καθώς δεν επηρεάστηκε καθόλου, αφού και πριν βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ο κερδισμένος βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι άλλος από τον, Σάκη Κατσούλη. Μετά την αποχώρηση Νίκου - Τζέιμς, του έδωσαν την δεύτερη θέση με απόδοση 4.50.

Η τριάδα κλείνει με τον Γιώργο Κόρομι. Ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, έχει απόδοση 5.00.

Ωστόσο, από την άλλη τα δυο κορίτσια που επίσης ήταν φαβορί, έχουν πέσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα την τριάδα ακολουθούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00) και Νικολέτα Μαυρίδη (16.00).

Survivor 4 spoiler 16/5

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε στο Survivor 4

Απόψε στις 21:00 το Survivor 4 επιστρέφει μετά τις δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις. Το έκτακτο συμβούλιο του νησιού όμως περιμένει τους παίκτες της Μπλε και της Κόκκινης ομάδας και τα νέα για μερικούς δεν θα είναι πολύ ευχάριστα.

Το αγώνισμα θα έχει πολύ κούραση με πολλά και δύσκολα εμπόδια, ενώ, όπως παρατηρήσαμε ο Ντάφυ θα καταφέρει να κερδίσει σε ένα ματσάρισμα τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο στο Survivor 4 και θα φάει ένα πολύ καλό γεύμα για να γεμίσει η πεινασμένη τους κοιλιά, είναι η Μπλε. Πλέον δεν είναι μόνο 3 οι παίκτες που αγωνίζονται μετά την αναδιαμόρφωση των ομάδων και σίγουρα θα δούμε μεγάλες ανατροπές.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορεί ο Τζέιμς να αποχώρησε από το Survivor 4 και να είδε αποθέωσε στην Ρόδο με βεγγαλικά και καπνογόνα, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που έφερνε νίκες, αφού η Μπλε ομάδα όπως έχουμε δει έχει πάρει πολύ τα πάνω της.