Survivor 4 - Ντάφι σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Άγριος τσακωμός στην παραλία! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ντάφι σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Δεν ξεκίνησε για ακόμη μια φορά καλά το επεισόδιο του Survivor, μιας και για χιλιοστή φορά ο Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος καυγάδιζαν δίχως αύριο.

Όλα ξεκίνησαν με τους χαρακτηρισμούς του τραγουδιστή προς τον Ασημακόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε να τον φωνάζει «άμπαλο», μια κουβέντα που συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.

Η κλίκα λοιπόν «έθαβε» τον Ντάφι ενώ τόνιζε πως συνεχώς προσβάλλει τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Κόρομι κάποια στιγμή να συνειδητοποιεί πως ο Τριαντάφυλλος τους κρυφάκουγε.

Φυσικά, ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως ξέρει πολύ καλά πως συνεχώς τον σχολιάζουν ενώ αργότερα πήγε στα παιδιά προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση.

Μόνο που όχι δεν την έλυσε, αλλά έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα, μιας και ο Κόρο εκνευρίστηκε αρκετά και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια μαζί του!

Ο Γιώργος Κόρομι απειλεί την παραγωγή πως θα αποχωρήσει

Οι δυο παίκτες μπορεί να μην τα πηγαίνουν καθόλου καλά, ωστόσο, πρώτη φορά θα τους δούμε να έρχονται σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο και να καβγαδίζουν στην παραλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν γίνει πολλά περιστατικά πίσω από τις κάμερες, τα οποία δεν αναφέρει κανείς και δεν μπορούν ούτε και οι ίδιοι οι παίκτες να αποκαλύψουν.

Survivor 4 Γιώργος Κόρομι αποχώρηση

Πρόσωπο ωστόσο από τον Άγιο Δομίνικο μας αποκάλυψε πως ο Γιώργος Κόρομι μετά από τον άσχημο καβγά του με τον τραγουδιστή, έφτασε στα όρια του και απευθύνθηκε στην παραγωγή, όπου και τους απείλησε πως αν δεν φύγει ο Τριαντάφυλλος από το παιχνίδι θα αποχωρήσει εκείνος.

Μάλιστα, όπως μας ανέφερε η πηγή μας, ο Κόρο βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Το περιστατικό που τον έκανε εξαρχής έξαλλο με τον Ντάφυ δεν μπορεί με τίποτα να το ξεπεράσει. Ενώ, το γεγονός πως ο τραγουδιστής σπάνια αγωνίζεται στα παιχνίδι αλλά τρώει κανονικά, τον κάνει να εξοργίζεται περισσότερο, αφού όπως έχει δηλώσει εκείνος κάνει διακοπές και όλοι οι υπόλοιποι αγωνίζονται.

Βέβαια, ο Τριαντάφυλλος όπως σας έχουμε αποκαλύψει δεν πρόκειται να πάει πουθενά μέχρι στιγμής - τουλάχιστον από μόνος του - καθώς έκανε νέο deal με την παραγωγή.