Survivor 4 - Ντάφι σε Ασημακόπουλο: «Σιγά μη χάνω από σένα, άμπαλε!»

Τα «καρφιά» τους όσο συζητούσαν για το πότε θα γίνει ατομικό το παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ντάφι σε Ασημακόπουλο: «Σιγά μη χάνω από σένα, άμπαλε!»

Με το πότε και πως θα γίνει ατομικό το παιχνίδι ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με πρωταγωνιστές κυρίως τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πριν πέσουν για ύπνο, οι παίκτες συζητούσαν για τη πορεία του παιχνιδιού και συγκεκριμένα τι θα γίνει όταν από ομαδικό γίνει ατομικό.

Μέσα σε όλα βέβαια, ο Ασημακόπουλος άρχισε με τον δικό του τρόπο να ειρωνεύεται τον Ντάφι, με τον δεύτερο όμως να περνά στην αντεπίθεση και να τον χαρακτηρίζει ουκ ολίγες φορές.. «άμπαλο»! Στο μεταξύ, έχει αποκαλυφθεί και η στρατηγική που χρησιμοποιεί ο Τριαντάφυλλος!

Μετά τον Νίκο Μπάρτζη αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος

Το έλα να δεις έγινε στα τελευταία επεισόδια του Survivor 4, καθώς δεν είχαμε μια αποχώρηση, αλλά δυο οικειοθελείς και επικρατεί μια αναστάτωση στο παιχνίδι, με τους παίκτες να σοκάρονται με την ανακοίνωση του Λιανού πως αλλάζουν ξανά οι ομάδες.

Το ριάλιτι επιβίωσης απόψε το βράδυ επιστρέφει και θα δούμε να γίνονται πάρα πολλές ανατροπές. Αφού, μερικές μπαντάνες στα χέρια παικτών θα αλλάξουν χρώμα. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό γεγονός που θα σχολιαστεί πολύ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αννίτα Κοίτα, μέχρι την Δευτέρα θα έχουμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή του Τριαντάφυλλου. Ο παίκτης ήδη είχε αναφέρει πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός είχε αλλάξει κουβέντα χωρίς να σχολιάσει τη δήλωση του.

Μπορεί στο trailer να λέει πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή ο τραγουδιστής θέλει να επιστέψει στην οικογένεια του. Τα λεφτά κιόλας που ήθελε να μαζέψει τα έχει μαζέψει και με το παραπάνω!

Βέβαια, δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ντάφυ έκανε νέο deal με την παραγωγή του Ατζούν και δεν πρόκειται να πάει πουθενά.