Νίκος Μπάρτζης: Η αλλαγή στο instagram του λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Πραγματοποιήθηκε απευθείας μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μπάρτζης: Η αλλαγή στο instagram του λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Όπως πολύ σωστά σας το είχαμε γράψει πρώτοι στο Youweekly.gr, στο επεισόδιο Survivor που προβλ΄θηκε την Κυριακή ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας μετά από όλα αυτά που πέρασε σχεδόν 5 μήνες τώρα στον Άγιο Δομίνικο αποφάσισε να αποχωρήσει. Τονίζουμε πως το επεισόδιο που είδαμε εμείς εχθές έχει γυριστεί αρκετές ημέρες πριν άρα με το που προβλήθηκε η οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη - που χειριζόταν τον λογαριασμό του στο instagram όσο καιρό ο ίδιος βρισκόταν στο παιχνίδι - έκανε μια αλλαγή.

Τι συνέβη με το instagram του Survivor, Νίκου Μπάρτζη

Όπως γνωρίζουμε όλοι οι φανς του Survivor, ο Νίκος Μπάρτζης δεν ήταν και τόσο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό στην αρχή του παιχνιδιού και για να αποφευχθούν τα χειρότερα οι συγγενείς του είχαν αποφασίσει να απενεργοποιήσουν τα σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γιατί όπως ξέρετε πέφτει πολύ hate κάτω από τις φωτογραφίες από κάποιους που παθιάζονται περισσότερο από ότι θα έπρεπε με τέτοιες καταστάσεις.

Λίγο πριν φύγει από το Survivor, όμως έγινε κατάφερε με διάφορους τρόπους να αλλάξει την εικόνα που είχε προς τα έξω γι' αυτό και δεν υπήρχε πια λόγος να έχουν κλειστά τα σχόλια.

Με λίγα λόγια, μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου τα σχόλια ενεργοποιήθηκαν αυτά και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το σχολίασαν πως θα μπορούσε να είναι νικητής αυτού του παιχνιδιού αν οι καταστάσεις ήταν διαφορετικές.

Νίκος Μπάρτζης Survivor 4 instagram

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Τι ψιθύρισε ο Μπάρτζης στο αυτί της Ελένης Χαμπέρη πριν αποχωρήσει

«Όταν τον αποχαιρέτησα για να φύγει μου είπε στο αυτή "Έχεις μεγάλη ψυχή, συνέχισε έτσι και μπορείς να φτάσεις και μακριά". Ήταν κάτι που με συγκίνησε ακόμη πιο πολύ.

Τι να πω.. εγώ του εύχομαι περαστικά και να είναι καλά. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα γιατί του αξίζουν και δυστυχώς έτσι είναι το παιχνίδι...»