Θρήνος για την οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

Συνέβη όσο βρισκόταν στο Survivor και το έμαθε όταν βγήκε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου family» ήταν o ζαχαροπλάστης του Survivor, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, τη συγκινητική στιγμή της επιστροφής στο σπίτι, αλλά και στους πρώην συμπαίκτες του αποκαλύπτοντας μάλιστα ποιος δεν πλενόταν σχεδόν πότε στο παιχνίδι.

Μεταξύ όλων αυτών, λοιπόν, αποκάλυψε κι ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Πένθος για την οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

«Επέστρεψα στο σπίτι αργά. Έφθασα στις 2 τα ξημερώματα, σηκώθηκε πρώτα ο μεγάλος μου γιος και έπειτα ο μικρότερος. Η κόρη μου ήρθε μετά και μου έκανε μούτρα», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και αποκάλυψε πως όσο ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του.

Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι ο Κώστας Παπαδόπουλος

Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες μπορεί να πεινάνε αλλά αμείβοντα αδρά εβδομαδιαίως. Εντάξει, τα ποσά διάσημων και άσημων δεν συγκρίνονται εννοείται. Δηλαδή ο Παπαδόπουλος δεν έπαιρνε με τίποτα το ποσό που έχει συμφωνήσει η παραγωγή με τον Τριαντάφυλλο αλλά δεν λες πως έφυγε και με άδεια χέρια.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έμεινε στο παιχνίδι 18 εβδομάδες και να υπενθυμίσουμε σε όλους πως είχε ξεκινήσει από την ομάδα του Μαχητών, των μη διάσημων και καλά τότε. Το εβδομαδιαίο πόσο αποζημίωσης ήταν 1.000 ευρώ. Από τη στιγμή λοιπόν που έμεινε 18 εβδομάδες, το ποσό που θα βάλει στην τσέπη του είναι 18 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils