Survivor 4 spoiler 19/5: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Οριστικό. Μπλε ή Κόκκινη;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 19/5: Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Τετάρτη σήμερα, σημαντική μέρα για το Survivor καθώς πέρα από το έπαθλο επικοινωνίας κάποιος παίκτης θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από το νησί. Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει από πολύ νωρίς το ποιος θα είναι αυτός οπότε, πάμε να δούμε τι θα συμβεί στον στίβο μάχης.

Μπορεί τις δυο τελευταίες ημέρες που οι συμμετέχοντες έπαιζαν για την ασυλία ο στίβος μάχης να ήταν ατομικός, όμως απόψε οι δυο ομάδες, δηλαδή οι Μπλε και οι Κόκκινοι, θα επιστρέψουν ενωμένοι για να καταφέρουν να κερδίσουν την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Όπως ξέρουμε ήδη - απλά καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε γιατί είναι πολύ φρέσκες αυτές οι πληροφορίες - κάθε Κυριακή δυο παίκτες ανάλογα με τις αποδόσεις τους στους αγώνες θα βγαίνουν αρχηγοί και θα δημιουργούν δυο ομάδες από την αρχή. Ομαδικά παιχνίδια θα είναι το παιχνίδι του επάθλου φαγητού της Κυριακής κι αυτό της επικοινωνίας κάθε Τετάρτη. Από εκεί και πέρα παίζουν ατομικά και μόνο.

Οι ομάδες της εβδομάδας που τρέχει έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Στους Κόκκινους ανήκουν οι Νικολέτα, Ασημακόπουλος, Ηλίας, Ελένη και Σάκης ενώ στους Μπλε είναι Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα, Καρολίνα και Κόρο.

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 19/5 στο Survivor

Survivor 4 spoiler 19/5 ποιοι κερδίζουν απόψε

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ήρθαν κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο και γνωρίζετε καλά πως δεν πέφτουν ποτέ έξω, η ομάδα που θα καταφέρει απόψε να πάρει δύναμη, ψυχολογική, μιλώντας με δικούς της ανθρώπους θα είναι η Κόκκινη.

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι δυνατά χαρτιά στο ριάλιτι. Δεν θα άφηναν αυτό το έπαθλο στους Μπλε για κανένα λόγο.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils