Survivor 4 spoiler 19/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε - ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ

Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 19/5: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε - ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ

Ξημέρωσε Τετάρτη λοιπόν, 19/5. Η αγαπημένη μέρα των φανατικών τηλεθεατών του Survivor. Έχουμε αποχώρηση παίκτη σήμερα και η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση όπως πολύ σωστά σας είπε πρώτο το Youweekly.gr μέσα από τα καθιερωμένα του spoils, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ο Τριαντάφυλλος, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, προέκυψε από την πρώτη ψηφοφορία που έκαναν οι παίκτες την Δευτέρα και ο Σάκης Κατσούλης ήταν μια έκπληξη αφού δόθηκε στον τάκο από τον Γιώργο Ασημακόπουλο που κέρδισε την πρώτη ασυλία (πέσανε να τον φάνε όλοι, ειδικά η Μαριαλένα του επιτέθηκε πολύ άγρια).

Στο επεισόδιο της Τρίτης, δηλαδή εχθές, είδαμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο όσα ξέραμε από νωρίς εμείς. Δηλαδή Σάκης Κατσούλης να παίρνει την δεύτερη ασυλία και να ρίχνει στον τάκο την Νικολέτα Μαυρίδη ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βγαίνει υποψήφια από την κάλπη. Ο κακός χαμός δηλαδή στο συμβούλιο.

Και τώρα πάμε στο τι θα γίνει από εδώ και πέρα! Τόσο καιρό σας έχουμε δείξει πως δεν πέφτουμε ποτέ έξω και σήμερα δεν γινόταν να μην γνωρίζουμε το αποτέλεσμα πρώτοι, από τόσο νωρίς.

Ώρα 07:45 που γράφονται αυτές οι γραμμές και... θέλετε να μάθετε ποιος φεύγει απόψε;

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα 19/5 από το Survivor

 Survivor 4 spoiler 19/5 Μαυρίδη Νικολέτα αποχώρηση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που έχει μαζέψει ήδη τα πράγματά του και βρίσκεται στο ξενοδοχείο είναι η Νικολέτα Μαυρίδη ενώ σας έχουμε αποκαλύψει και την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, εδώ.

Αναμενόμενο. Ήξερε τι έκανε ο Σάκης για να γλιτώσει τόσο τον εαυτό του όσο και την... πρώην του! Ο Τριαντάφυλλος πάλι την γλίτωσε. 10η φορά υποψήφιος, 10η φορά που παραμένει μέσα. Έχει φτάσει στην τελική ευθεία το παιχνίδι κι ο τραγουδιστής ακόμα μέσα. Έχει κάνει κι ένα δυνατό comeback στις νίκες. Έχει γούστο να τον δούμε και σε κανένα τελικό. Εδώ θα είμαστε πάντως, στο Youweekly.gr, όταν φτάσει η ώρα να τα πούμε όλα πάντως.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils