Survivor 4 - Παππάς: «Η Αλέσια καταλάβαινε τι γινόταν στο παιχνίδι και με υποστήριζε»

«Πάει καλά το πράγμα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παππάς: «Η Αλέσια καταλάβαινε τι γινόταν στο παιχνίδι και με υποστήριζε»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Αλέξης Παππάς εμφανίστηκε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αλέσια, στην επίσκεψη που έκανε στο Ντουμπάι καθώς και στο πώς τον έβλεπε όσο καιρό ήταν μέσα στο Survivor 4.

Όπως εξήγησε, η Αλέσια είναι αρχιτέκτονας και αυτό τον καιρό προσπαθεί να τη μάθει λίγο περισσότερο. Την ίδια στιγμή σχολίασε και τα όσα ειπώθηκαν για εκείνον στις εκπομπές ενώ μίλησε και για τη σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Survivor 4 και την Αλέσια

Ο Αλέξης αρχικά αισθάνθηκε αμήχανα, ενώ στη συνέχεια τόνισε ο ηθοποιός: «Πάει καλά το πράγμα. Πάει καλά, είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να έχουμε τη δικιά μας τριβή. Να γνωριστούμε ακόμη πιο πολύ. Πήγα και Ντουμπάι και θα έρθει και αυτή στην Ελλάδα. Είναι αρχιτέκτονας. Καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το Survivor. Ότι ήμουν ένας έντονος χαρακτήρας στο παιχνίδι και με υποστηρίζει»!

Όσον αφορά την αρνητική εικόνα που έβγαλε στο Survivor, υπογράμμισε: «Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ο κόσμος θα θυμάται αυτά που είπαν για μένα κάποια πρωινάδικα. Αν μένει αυτή ή εικόνα ή αν μένει μια άλλη εικόνα που εγώ βλέπω στον δρόμο από τον κόσμο. Τι σημαίνει κακός; Τι θέλετε να πείτε όταν λέτε κακός; Δηλαδή είμαι κακός άνθρωπος; Κάτω από διάφορες συνθήκες και προϋποθέσεις, είμαστε όλοι όλα».

«Είμαι με ένα Θεό από την Ελλάδα, τον λένε Αλέξη Παππά»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor 4 και από εκείνη τη στιγμή έχει αποφασίσει να ζήσει τον έρωτά του μαζί με την αγαπημένη του, Αλέσια.

Η ίδια, μετά την κοινή ανάρτηση που έκαναν από το Ντουμπάι, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το οποίο εξομολογείται τον έρωτά της για τον ηθοποιό.

«Είμαι με έναν Θεό, έναν Θεό από την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Αλέξης, ναι είμαστε μαζί, δε μπορούμε να το φανταστούμε. Ο έρωτας είναι παντού. Θέλω να το αισθανθώ γιατί είναι τόσο τέλειο. Θέλω να δώσω την αγάπη μου, θέλω να δώσω ό,τι έχω. Ο Αλέξης είναι ο καλύτερος αλήθεια.

Ο Αλέξης μου είπε πρώτος σ’αγαπώ. ‘Έβλεπα το Survivor όταν ήταν εκεί ο Αλέξης τώρα δε το βλέπω” είπε στο βίντεο της ενώ όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αλέξης Παππάς δημοσίευσε κοινή τους φωτογραφία δεν κατάφερε να κρύψει την έκπληξή της λέγοντας: “Πότε ανέβασε φωτογραφία μαζί μου; Δεν την έχω δει. Δε ξέρω για τι πράγμα μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά η Αλέσια.