Survivor 4: Τσακώθηκαν άσχημα πίσω από τις κάμερες Καρολίνα - Τριαντάφυλλος

Μια ατάκα του Ντάφυ ήταν αρκετή για να την εξοργίσει....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Τσακώθηκαν άσχημα πίσω από τις κάμερες Καρολίνα - Τριαντάφυλλος

Οι ψυχολογία ειδικά της Μπλε ομάδας (δηλαδή των amigos) στο Survivor 4 δεν είναι και τόσο καλή. Η Καρολίνα μάλιστα, έχει φτάσει στα όρια της μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες τους, καθώς έχουν χάσει πολύ μεγάλα έπαθλα. Η παίκτρια είναι ψυχολογικά πιεσμένη και δεν έχει διστάσει μάλιστα να το δείξει και δημόσια.

Ωστόσο, λόγω του μοντάζ πολλά είναι τα γεγονότα που δεν έχουμε δει. Είτε γιατί δεν ήθελαν από την παραγωγή να τα προβάλλουν, είτε γιατί η κάμερα δεν πρόλαβε να τους τραβήξει καθώς απομονώθηκαν κάπου πιο απόμερα οι παίκτες.

Εμείς λοιπόν σαν φανατικοί του Survivor 4, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας από Santo Dominico και μας αποκάλυψε ένα περιστατικό που έγινε εκτός κάμερας. Ο Ατζούν έχει καταλάβει πως οι συνεχόμενοι τσακωμοί ειδικά με τον Τριαντάφυλλο έχουν κουράσει τους τηλεθεατές, για αυτό προσπαθεί να το μαζέψει όσο μπορεί στο μοντάζ.

Ο τσακωμός Καρολίνας - Τριαντάφυλλου πίσω από τις κάμερες του Survivor 4

 Survivor 4 τσακώθηκαν Καρολίνα Τριαντάφυλλος

Όπως θα έχετε και εσείς παρατηρήσει, η Καρολίνα είναι πολύ ενοχλημένη με το γεγονός πως ο Τριαντάφυλλος όποτε βλέπει πως δεν το έχει με το στόχο βγαίνει εκτός παιχνιδιού, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν εύκολους - σύμφωνα με τους ίδιους - πόντους και αυτό τους κοστίζει την νίκη.

Οι συμπαίκτες της μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο δεν έκρυψαν πως η Κάρολ εκνευρίζεται επίσης τόσο πολύ, επειδή χάνει συνέχεια τις τελευταίες ημέρες από την Μαριαλένα, αλλά και από την Ελένη. Αυτή την ατάκα μάλιστα θα πετάξει ο Ντάφυ μπροστά την Καρολίνα! Αφού ξέρουμε πως ο τραγουδιστής δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει μπροστά στα πρόσωπα τους....

Η Καρολίνα λοιπόν νευρίασε πολύ μαζί του και ξέσπασε πολύ έντονα, με τους δυο παίκτες να τσακώνονται άσχημα και να ακούγονται και γαλλικά! Συνηθισμένο βέβαια γεγονός για τους συγκεκριμένους παίκτες που έχουν έρθει σε ένταση πολλές φορές....

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram