Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Γαλακτερός: «Την πρώτη ημέρα που μπήκα έπαθα νευρικό κλάμα γιατί...»

Η απίστευτη αποκάλυψη του Παύλου

Survivor 4 - Γαλακτερός: «Την πρώτη ημέρα που μπήκα έπαθα νευρικό κλάμα γιατί...»
Survivor 29.05.2021 14:43
Από Ελένη Ζουγανέλη

O Παύλος Γαλακτερός μίλησε στην εκπομπή Dot, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για την προσωπική του ζωή αλλά κα για το Survivor 4 που συμμετείχε και αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο νεαρός μάλιστα μετά το ταξίδι του στην Μύκονο και τα παιχνίδια με τραγουδίστρια, αποκάλυψε πως πέρασε την πρώτη του ημέρα στον Άγιο Δομίνικο, η οποία ήταν... δραματική σύμφωνα με τα όσα είπε.

Η αποκάλυψη του Γαλακτερού για το Survivor 4

«Η πιο δύσκολη ημέρα ήταν την πρώτη ημέρα που με είχε πιάσει νευρικό κλάμα. Δεν μπορούσε να σταματήσω να κλάιω. Δυστυχώς μου έλειπε η οικογένεια μου. Είχα πάθει ένα μικρό σοκ και προσπαθούσα να το ξεπεράσει», αποκάλυψε.

Η ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά τους καυγάδες στα τελευταία επεισόδια

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παύλος Γαλακτερός θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Survivor 4 με τους μεγάλους καυγάδες των παικτών λίγο πριν τον τελικό.

Την ώρα που οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό του μέλλον «τρέχουν», ο νεαρός παίκτης ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάνει τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του Σάκη Κατσούλη και έστειλε τη δική του συμβουλή στους πρώην συμπαίκτες του για να απολαύσουν όσο έχει μείνει από αυτή την εμπειρία μιας και σε λίγο καιρό πρόκειται να τελειώσει.

"Ο τίτλος αυτής της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι «ένας amigos συναντάει τον Σακη Κατσούλη».
Αν θα μπορούσε να φτάσει η συμβουλή μου σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομινικο θα τους έλεγα «αγαπάτε ο ένας τον άλλον και enjoy the game»"

«Δεν υπήρχε σίγουρος πόντος και αυτό δεν το δεχόταν ο Τζέιμς»

«Είχε έχει έρθει για πρώτη φορά στην καλύβα των κόκκινων η Μαριαλένα και ο Σάκης και αρχίσαμε να μιλάμε για άσχετα πράγματα. Ξεκινήσαμε να συζητάμε το θέμα Νίκος – Τζέιμς. Η Μαριαλένα είπε ότι αυτά τα παιδιά είναι πάντα απόμακρα, έχουν κάνει πολλά. Μου λέγε κάποια σκηνικά.

Όταν έφυγε ο Αλέξης ήταν σαν να ενωθήκαμε για ένα κοινό καλό. Μετά σπάσαμε χωρίς να ειπωθεί κάτι και μετά αρχίσαν οι δικαιολογίες ότι δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, αλλά απομακρυνθήκατε εσείς . Εκεί το χάσαμε λίγο. Δεν τους κάναμε επίθεση όλοι. Από τότε που φτιάχτηκε η νέα μπλε ομάδα δεν υπήρχε σίγουρος πόντος και αυτό δεν το δεχόταν ο James. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ είμαι καλύτερος από τον Τζέιμς και τον Νίκο αγωνιστικά.

Τον Ηλία τον γνώρισα και ήταν ένα καλό και αθώο παιδί που δεν σκέφτεται στρατηγικά. Ήταν ο πιο αληθινός και πιο δοτικός. θα γινόταν χίλια κομμάτια για τους συμπαίκτες του. Ο Νίκος δεν έπρεπε να το πει αυτό. Του έβαλε μια ετικέτα.

Όλοι είχαμε έρθει πιο κοντά με τον Νίκο παρά με τον Τζέιμς. Παρόλο που είναι φιλαράκια, αλλά για εμάς υπήρχε διάκριση. Πιο πολύ αγαπούσαμε τον Νίκο παρά τον Τζέιμς. Με τον Νίκο πάντα μιλούσα, με τον James όχι τόσο. Ήταν απόμακρος και ήταν σαν αυτό το παιδί να είχε κάτι προσωπικό μαζί σου. Πολλές φορές ο James ίσως και να “φουσκώνει” το κεφάλι του Νίκου.

Ο Τζέιμς δεν χειρίζεται τον Νίκο. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι ξεροκέφαλος. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είναι πιο αυθεντικός για εμένα. Με τον Τζέιμς δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Να ξέρεις ότι όλοι κρατούν μια ουδέτερη στάση προς τον Νίκο γιατί είναι τόσο κοντά στον Τζέιμς. Η φιλία τους ισχύει.

Πάρα είναι δεμένοι μεταξύ τους. Έχουν ο ένας τον άλλον σαν οικογένεια, Αυτό που αλληλοστηρίζονται είναι αληθινό και ο Τζέιμς είναι καλό παιδί. Δεν πιστεύω ότι θέλει να φύγει. Αυτό που λέει ότι δεν έχει θέμα να φύγει, δεν το πιστεύω. Νομίζω θέλει να μείνει και να πάει, όσο πάει.», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γαλακτερός.

Share