Survivor 4: Εμφανίστηκε καρχαρίας στην παραλία

Τον είδε ο Κόρο ενώ ψάρευε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Εμφανίστηκε καρχαρίας στην παραλία

Τον τρόμο πέρασε ο Γιώργος Κόρομι στη θάλασσα την ώρα, που έκανε ψαροντούφεκο και κυνηγούσε ένα σαλάχι, αφού το ενδιαφέρον του πήγε σε ένα πλάσμα, που θα μπορούσε να επιφέρει κίνδυνο για τη ζωή του στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4.

Ο «Κόρο» μας έχει συνηθίσει στο να βγαίνει και να ψαρεύει στη θάλασσα με το ψαροντούφεκό του, έχοντας πολλές φορές βρει μεγάλα ψάρια, ενώ στις αρχές του ριάλιτι είχε έρθει αντιμέτωπος και με ένα φίδι. Και αυτή την φορά τα κατάφερε, με την εκτίμηση του... ειδικού Τριαντάφυλλου να κάνει λόγο για ένα σαλάχι 25-30 κιλών, το οποίο μπορούσε να ικανοποιήσει την πείνα όλων.

Πιο δίπλα, όμως, υπήρχε κι ένας... καρχαρίας. Ο «Κόρο», πάντως, στην κάμερα δεν έμοιαζε να περνά κάποιο συναίσθημα φόβου, αλλά οπωσδήποτε ένα τέτοιο θέαμα είναι άκρως εντυπωσιακό.]

Η «μάχη» του Κόρο με τον Καρχαρία στο Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε πως κάτι παίζει ανάμεσα σε Ελένη και Κόρο

Μία «καυτή» αποκάλυψη αποφάσισε να κάνει ο Τριαντάφυλλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 και συγκεκριμένα, για την Ελένη Χαμπέρη και τον Κόρο. Ο Ντάφι αποκάλυψε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει πως κάτι παίζει ανάμεσά τους.

Όπως εξήγησε ο Ντάφι, αφού πρώτα έδωσε τα εύσημά του στον Κόρο, είχε παρατηρήσει ότι ο Κόρο έχει έρθει κοντά με την Ελένη από το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στο Μαϊάμι. Η Ελένη βέβαια αρνήθηκε τα όσα είπε ο Ντάφι και του ανταπέδωσε το «καρφί», λέγοντάς του πως όταν είχαν πάει στο Μαϊάμι, εκείνος κοίταζε τις γυναίκες.

Ο Τριαντάφυλλος πάντως έδειξε να είναι σίγουρος αν και θέλησε να αφήσει ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μιας και οι δύο έχουν σχέση στην Ελλάδα.