Survivor 4 - Trailer (1/6): Η ώρα της κρίσης για τους "Amigos"

«Να προσέχουν μην πέσουν μέσα στον λάκκο που σκάβουν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Trailer (1/6): Η ώρα της κρίσης για τους

To Survivor επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο και η αλήθεια είναι πως ο ΣΚΑΪ μας ταλαιπώρησε λίγο μέχρι να κυκλοφορήσει το σημερινό trailer. Μόλις πριν από λίγα λεπτά λοιπόν βγήκε στη δημοσιότητα και όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις των παικτών στον Άγιο Δομίνικο έχουν φτάσει στα άκρα.

Η χθεσινή νίκη της Καρολίνας και η ανάδειξη του Σάκη ως υποψηφίου προς αποχώρηση, εξόργισε Ντάφυ και Μαριαλένα. Την ίδια στιγμή, οι Amigos συζητούν για το πώς θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι λίγο ακόμα.

Η Μαριαλένα δηλώνει βέβαιη πως οποιοδήποτε παίκτης και να έπαιρνε την ασυλία θα έδινε ως υποψήφιο τον Σάκη γιατί τον φοβούνται μιας και είναι ο καλύτερος παίκτης του Survivor. Από την άλλη ο Ντάφυ τους καλεί να προσέξουν μην πέσουν στους λάκκους που σκάβουν ο ένας για τον άλλο.

Στο σημερινό επεισόδιο εμφανίζονται και τα 8 πρόσωπα του ΣΚΑΪ που ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Γιώργος Λιανός.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο παρουσιαστής, θα συνδεθούν μέσω Skype με το ριάλιτι επιβίωσης, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Λάουρα Νάργες, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Δούκισσα Νομικού, ο Θέμης Γεωργαντάς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίοι θα παίξουν μαζί με τους παίκτες στα γνωστά παιχνίδια της Καραϊβικής.

Δείτε το trailer του Survivor 4 (1/6)

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram