Survivor 4: Απίστευτη καταγγελία για Μαριαλένα - Σάκη - "Είναι σκηνοθετημένος ο έρωτάς τους"

"Υπάρχει σενάριο και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Απίστευτη καταγγελία για Μαριαλένα - Σάκη -

Η κάμερα του Happy Day αφού βρέθηκε στο πατρικό του Τριαντάφυλλου και απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις της μητέρας του μετά την αποχώρησή του από το Survivor, πήγε και σε φιλανθρωπικό γκαλά κι εκεί έπεσε πάνω στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ξανθιά παρουσία σχολίασε διάφορα δρόμενα της ελληνικής τηλεόρασης και εννοείται πως μίλησε και για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ δίνοντας βαρύτητα στην σχέση Μαριαλένας - Σάκη.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το Survivor

«Νομίζω θα πήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης πάλι. Πολύ στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τριαντάφυλλος από το Survivor. Πιστεύω ότι υπάρχει σενάριο ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, νομίζω ότι δεν είναι αυθεντικό όλο αυτό. Είναι σκηνοθετημένο και αυτό δεν μ’ αρέσει» τόνισε η ξανθιά καλλονή.

Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

Της αποκαλύψεως το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε. Φίλος του Γιώργου Λιβάνη και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζώτος μίλησε στην εκπομπή και όπως ήταν λογικό σχολίασε τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα και τον Σάκη αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».