Survivor 4: Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Και με το παραπάνω!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Ο Τριαντάφυλλος ήταν σε κάθε περίπτωση ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού Survivor 4. Η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μεγάλο μέρος του κοινού να τον αγαπήσει και να περιμένει πώς και πώς τις ατάκες του την ώρα που άλλοι δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν.

Η αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης έχει φέρει αναστάτωση στο νησί, όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Κυριακής. Ο ίδιος πάντως, δήλωσε χαρούμενος που θα επιστρέψει στον γιο του και την σύζυγό του, Δήμητρα.

Η αμοιβή του Τριαντάφυλλου και το κέρδος του Ατζούν στο Survivor 4

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν ακόμα φύγει από το παιχνίδι, ο «Ντάφυ» κατάφερε να κερδίσει από τους μήνες που παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο, 143.000 ευρώ. Όχι και άσχημα! Και ενώ ήταν ένας από τους παίκτες που «κόστισε» πολλά στον Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός βρήκε τρόπο να πάρει πίσω αυτά τα χρήματα. Συγκεκριμένα, το γεγονός ότι ο Ντάφυ ήταν υποψήφιος συνολικά 11 φορές, απέφερε τόσα έσοδα στον Ατζούν, που ξεπερνούν κατά πολύ το ποσό που τελικά έδωσε στον Τριαντάφυλλο αλλά και το ίδιο το έπαθλο του ριάλιτι!

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time μόνο από την τελευταία ψηφοφορία η Acun Medya, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο ΣΚΑΪ έβγαλαν γύρω στα 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Οι 10 πιο επικές στιγμές του Τριαντάφυλλου στο παιχνίδι

Τέλος εποχής στο Survivor 4 μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου Χατζηνικολάου! Ο Ντάφυ της καρδιάς μας δεν είναι πια κοντά μας και το Youweekly.gr αναπολεί τις όμορφες στιγμές που μας χάρισε ο τραγουδιστής με την παρουσία του!

Σίγουρα μετά από χρόνια όταν θα αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο κύκλο του Survivor, το όνομα του Τριαντάφυλλου θα είναι το πρώτο που θα μας έρχεται στο μυαλό! Και όχι άδικα. Ο Ντάφυ είναι ο νικητής στις καρδιές αφού κακά τα ψέματα δίχως αυτόν το Survivor 4 θα είναι άλλη... κατάληξη! Έφερε τηλεθέαση και βγήκε κερδισμένος ο ίδιος.

Ελάχιστοι έσπαγαν τα ρολόγια για πάρτι του Ντάφυ πριν το Survivor και πλέον τα διαχρονικά του κομμάτια έχουν γίνει ξανά της μόδας. Ο Τριαντάφυλλος επιστρέφει στην Ελλάδα με περισσότερες από 130.000 ευρώ στις αποσκευές του και μαζί συμφωνίες που σίγουρα θα κλείσει στο άμεσο μέλλον και θα τους επιφέρουν αρκετά παραπάνω χρήματα!

Κερδισμένος 1000% από την απόφασή του να μπει στο Survivor 4 ο Τριαντάφυλλος και δεν πρόκειται να το μετανιώσει! Εμείς ως fans του Survivor θυμόμαστε 9+1 πιο επικές στιγμές του Τριαντάφυλλου στο ριάλιτι επιβίωσης που μας χάρισαν άφθονο γέλιο!

Το επικό σκηνικό με τις... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr