Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Αυτό είναι το φαβορί για το έπαθλο

Τεράστια ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα

Survivor 4: Αυτό είναι το φαβορί για το έπαθλο
Survivor 05.06.2021 09:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μια τεράστια ανατροπή έρχεται για το Survivor 4, στο δρόμο για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ, καθώς το φαβορί για την νίκη φαίνεται να άλλαζε, διαψεύδοντας κάθε πρόβλεψη και κάθε στοιχηματική εταιρεία.

Αξίζει να ξεκινήσουμε με ένα διαφορετικό τρόπο. Ο Τριαντάφυλλος έφυγε στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/6), ολοκληρώνοντας ουσιαστικά τον κύκλο παρουσίας της πρώτης ομάδας των Διάσημων. Ήταν, άλλωστε, ο... τελευταίος των Μοϊκανών, όπως ο ίδιος έλεγε, και η αποχώρησή του έφερε κι ένα τέλος εποχής.

Το αποτέλεσμα, λοιπόν, είναι στην ουσία να μείνουν επτά «Μαχητές» στην τελική ευθεία. Μπορεί, άλλωστε, κάποιοι από αυτούς να συντάχθηκαν για καιρό με την κόκκινη ομάδα, αλλά δεν ήταν και μέλος της αρχικής ομάδας των Διάδημων. Οι εναπομείναντες Survivors, λοιπόν, εξασφαλίζουν πως το έπαθλο θα πάει σε ένα άτομο λιγότερο γνωστό από τις πρώτες διασημότητες, που βρέθηκαν στο παιχνίδι, σε μια επανάληψη της περίπτωσης του Ντάνου.

Δεν έχουμε σε αυτό το Survivor, βέβαια, κάποιο παίκτη που να πλησιάζει τη δημοτικότητα του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά αρκετοί έχουν κάνει το δικό τους «γκελ». Ο κόσμος έχει ξεχωρίσει, για παράδειγμα, τον Ηλία ή την Ελένη για τον χαρακτήρα τους, με τους Σάκη, Μαριαλένα και Καρολίνα να ξεχωρίζουν για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, ενώ Ασημακόπουλος και «Κόρο» έχουν τους δικούς τους φαν για διαφορετικούς λόγους... διαβάστε τη συνέχεια για τον νικητή του Survivor 4 στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Ο Ατζούν πήρε πίσω τα 143.000 που έδωσε στον Ντάφυ

Survivor 4: Στον «αέρα» η 5η σεζόν

Share