Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Αν δεν έφευγε ο Ντάφυ θα αποχωρούσε οικειοθελώς η Καρολίνα

Απίστευτο παρασκήνιο - Στα τάρτατα η ψυχολογία της και προσπαθούσε να το κρύψει

Survivor 4: Αν δεν έφευγε ο Ντάφυ θα αποχωρούσε οικειοθελώς η Καρολίνα
Survivor 06.06.2021 07:52
Από Youweekly Team

Στα όριά τους φαίνεται πως φτάνουν ένας ένας οι παίκτες του Survivor 4 και όσο το παιχνίδι δεν πλησιάζει στο τέλος του τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα. Μία από τους παίκτες που περνάει δύσκολες ώρες στο νησί είναι και η Καρολίνα Καλύβα.

Την τελευταία εβδομάδα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του ριάλιτι επιβίωσης. Κάτι η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Ελένη, κάτι η νίκη της στην ασυλία και ο διαπληκτισμός της με τον Σάκη Κατσούλη και η Καρολίνα έφτασε σε ακόμα χειρότερη ψυχολογία απ' ό, τι ήταν πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παίκτρια των Μπλε πλησίασε τους ανθρώπους της παραγωγής και τους ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει φυσικά να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο, αφού οι τελευταίες δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις του κόστισαν πάρα πολύ στα νούμερα τηλεθέασης και πλέον δεν έχει περιθώριο.

Τι συνέβη με την Καρολίνα στο Survivor 4

Τη μέρα λοιπόν που βρέθηκε υποψήφια η Καρολίνα, ζήτησε να μην γίνει αποχώρηση και να πάρει εκείνη τον δρόμο της επιστροφής. Η παραγωγή το αρνήθηκε και της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή αφού η μέρα της αποχώρησης πλησίαζε.

Τελικά, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, αυτός που τελικά άφησε πίσω του το νησί ήταν ο Τριαντάφυλλος, με την Καρολίνα να χαίρεται που την κράτησε το κοινό. Εκεί ήταν και το κομβικό σημείο στο οποίο άλλαξε η ψυχολογία της αφού σκέφτηκε πως έχει πέραση στον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, η αλλαγή στους κανόνες του παιχνιδιού και η μετατροπή του σε καθαρά ατομικό, την πείσμωσε και την έκανε να θέλει να παραμείνει προκειμένου να φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου επάθλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Μαμά Τριαντάφυλλου: «Χάρηκα με την αποχώρησή του»

Survivor 4 - αποκάλυψη: Ο Τριαντάφυλλος γνώριζε τον Σάκη πριν το παιχνίδι

Share