Survivor 4 - Νικολέτα Μαυρίδη: Η αλήθεια για τον μεγάλο καυγά της με τη Μαριάνθη

«Η Μαριάνθη από επιλογή της ήταν μόνη της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Νικολέτα Μαυρίδη: Η αλήθεια για τον μεγάλο καυγά της με τη Μαριάνθη

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του DOT και μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει για τον μεγάλο καυγά που είχα κάνει με τη Μαριάνθη πριν από κάποιο αγώνισμα στο Survivor 4.

Οι δηλώσεις της Νικολέτας Μαυρίδη για τον καυγά με τη Μαριάνθη στο Survivor 4

«Έχει παρεξηγηθεί για εμένα το γεγονός που έγινε με τη Μαριάνθη. Ήταν ένα πολύ ευγενικό κορίτσι το οποίο δεν τσακωνόταν. Έφτασε η μέρα της ψηφοφορίας και την ψήφισα γιατί δεν είχε καταφέρει να ενσωματωθεί στην κόκκινη ομάδα. Εκείνη την ημέρα, πριν το αγώνισμα είχε βγει η Χριστίνα και είχε πει πράγματα για την Καρολίνα και ότι εμείς προστατεύαμε την Ελένη. Η Μαριάνθη από επιλογή της ήταν μόνη της και έλεγε ότι προστατεύουμε την Ελένη ενώ εκείνη είναι δυνατή και δεν χρειάζεται την υποστήριξη.

Μετά από αυτή τη συζήτηση, ο Ηλίας μίλησε στη Μαριάνθη. Η Καρολίνα είπε σε αυτό το σημείο, "είχα καιρό να πω την ατάκα talk to the hand". Σε εκείνο το σημείο βγήκε η Μαριάνθη και είπε μερικά πράγματα. Ότι εγώ το μόνο που θέλω είναι να χορέψω λατίνο και όχι να φέρω τον πόντο, ότι είμαι εξοικειωμένη με τις κάμερες επειδή ήμουν στο DWTS.

Σε εκείνο το σημείο εγώ, ενώ ήμουν πολύ χαλαρή της είπα τη φράση "χαλάρωσε τα μπουτάκια σου" και αυτό παρεξηγήθηκε», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Μαυρίδη.